Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xymena 31

PRZYZWYCZAJENIA WASZYCH ŻON I MĘŻÓW- POŚMIEJMY SIĘ RAZEM!!!

Polecane posty

No to śmiejcie się do woli a ja posłucham. Śmiech to zdrowie!

Gość Xymeno
Wczoraj to właśnie mi wyjaśniałaś swoją pomyłkę z nickiem. Zrozumiałam, więc nie martw się. Zwracam się bezpośrednio do innych osób też, np Walercio itd, Sabciu i tp.

Gość a moj facet to
1. po seksie pali fajka (prawie zawsze) albo uderza w kime... 2. jak mu sie bak wymsknie to rznie glupa i udaje ze to nie on 3. na kacu zawsze z godzxine w kibelku siedzi i dusi kupke 4. ma taki tik nerwowy ze jak siedzi przy kompie to praktycznie non stop wzrusza jednymramieniem 5. ziemniaki jedlby na potege wiecznie tylko ziemniaki (dzien bez ziemniaka to dzien stracony) w kazdej postci je pochlania! no ile zesz mozna tego zryc :)? 6. klepie mnie po tyleczku i sie pyta: bijesz czy klepiesz? jak mu raz odpowiedzialam ze bijesz to takiego klapa dostalam ze siedziec nie moglam c.d.n. :)

Gość gdy pierwszy raz
przeczytałam te wypowiedzi to strasznie śmiać mi się chcialo ale musze powiedzieć że z tym pierdzeniem coś jest mo zawsze mówi co to grzmi i zpogląda w górę to mnie rozbraja

Gość Xymeno
A proszę bardzo, dowcip akustyczno - geriatryczny Babcia w kościele na mszy szepcze do dziadka: -Puscilam cichacza. -Ty lepiej zmien baterie w aparacie słuchowym!

dziwi mnie że ludzie nie potrafią się pośmiać ze zwykłego kawału tylko od razu podteksty. Dla niewiedzących to nie o mężu Xymeny - to zwykły dowcip.

Gość Sabcio
No, teraz to rozłożyłaś mnie na obie łopatki :D :D :D

Gość Sabciu
Przeleciałam po stronach i przeczytałam wszystkie twoje wypowiedzi, żeby wywnioskować z nich twój wiek. Myślałam, że masz kilkanaście lat, ale chyba dużo więcej, bo pracujesz, masz faceta i mieszkasz sama od siedmiu lat. Zdumiewasz swoją niewinnością poglądów, tak to ujmę. Wierzę ci, że nie miałaś zamiaru zrobić aluzji swoim kawałem, ale nieumyślnie zrobiłaś. Jesteś tak pokojowo i ciepło uczuciowo nastawiona do ludzi, że nie dostrzegasz wielu rzeczy, stąd więc wynikają twoje gafy (to o śląskich dziewczynach i kawał). Milusia z ciebie dziewczyna, ale staraj się analizować swoje wypowiedzi, zanim naciśniesz "Wyślij wiadomość". Niech ta krytyka cię nie zdołuje, bo bardzo bym tego nie chciała. Pozdrawiam cię cieplutko.

Gość Sabcio
do Sabciu Pod każdym słowem Twego ostatniego postu podpisuję się z przyjemnością. Ale chcę jednak Sabci wyjaśnić , żeby się przestała dziwić. Sabciu, ten dowcip zrobił się śmieszny dopiero w kontekście tego topiku i pomroczności jasnej, która dopadła Xymenę :) Trzymaj się, Sabciu ;)

Gość a ja uważam
że Sabcia jest zwykłą normalną dziewczyną która lubi się wypowiadać. Pozdrawiam Cię Sabciu cieplutko

dziekuje po raz kolejny-zrozumiałam o co biega, na topikach jest tak że część rozumie, część krytykuje a reszta woli sie nie wypowiadać, tak to już funkcjonuje, jeszcze nie przeczytałam zeby w którymś z tematów nie było krytki albo pośmiewiska z autora/autorki. Choć czasem dobrze przeczytać krytykę bo można się czegoś o sobie dowiedzieć i np zmienić coś czego się samemu nie widzi.

Gość Sabciu
Dzięki Bogu, że tak pomyślałaś. Kamień z serca! I pisz, nie rezygnuj, twoje posty są bardzo miłe.

Opowiem wam dowcip. Przychodzi blondynka do knajpy i siada odwrotnie na krześle barowym i mówi do barmana, dzisiaj poproszę na kreskę.

Gość Walercia
Oj joj joj! No co jest dziewczyny, zaczynamy gadać nie o tym co trzeba!!! Naprawde już nie macie przyzwyczajeń? A ja wam powiem mój jeden z głupszych nawyków. Zawsze jak przebieram z pieluchy moje dziecko to nigdy pieluchy nie wyrzucam odrazu do kosza tylko kładę na podłoge i do południe może się zebrać ze trzy (nie ważne czy jest to kupcia czy tylko zmoczona) i dopiero wynosze. Czasami już wania cały pokój a ja dopiero się zorientuję. Zakręcona jestem!!!

Gość o jezuuuu
:o

Gość Walercia
Dokładnie o Jezuuuu!!! Śmmiesznie to wygląda jak cały pokój wysprzątany a spod wersalki wystają 3 pieluchy! Zazyczaj mój ojciec jak wpada to mówi "może byś wreszcie sprzątneła te pieluchy". Oczywiście mówimy o pieluchach jednorazowych!!!

Gość do Walerci
No tak, wlasnie ten topik daje niektorym osobom wrazenie, ze to co jest zwyklym niechlujstwem czy obrzydlistwem, wydaje sie nawykiem, przyzwyczajeniem. Dobrze, ze tu trafilas Walerciu. Odpowiednie miejsce dla takich, jak ty.

Gość what
o jezuuu, no faktycznie tylko się pochlastać..... innych dziwactw to już nie ma koleżanko/kolego bez nicka, najlepiej zwracać uwagę komuś nie podpisując się prawda pani/pan cicho cimna/y. bardzo grzeczne wychowanie! Ha, ha!!!!!!!!!!!!!!

Gość do what
to moze sie pochlastaj. Krytykujesz mnie, ze nie mam nicka? Przyganial kociol garnkowi. Dlaczego nie zalozysz czarnego nicka? Dlaczego skrywasz sie pod pomaranczowym? Daruj sobie. Ja nie krytykuje dla przyjemnosci samego krytykowania, tylko wyrazilam swoja mysl, a nie jestem odosobniona w oburzeniu, poczytaj caly topik, to sie przekonasz.

a kim ty jesteś do cholery....... ja chociaż pomarańczowy, ale z nickiem (już czarnym) hmm odezwała się ta co same rozumy pozjadała i nie widzi i nie słyszy nikogo tylko swój kawałek nosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Walercia
Do kogoś bez niku! Być może jest to niechlujstwo a być może lenistwo. Myśl sobie jak chcesz! Podoba mi się ten topik dlatego tu jestem tylko szkoda ze są tu takie osoby jak ty które jak to ty powiedziałaś "wyrażają swoje zdanie" w sposób krytyki a sami nie potrafią przyznać się do swoich błędów, nawyków czy niechlujstwa albo lenistwa!

bez nicka. Walercia, brawko, sama pewnie nie lepsza, ale rżnąć głupa to najłatwiej, pani pusta główko!!!! I weź pokaż swój nick, bo szkoda mojego czasu na takie niewidzialne, bez odwagi.

Gość Walercia
Człowieku! O co ci chodzi? Nie mogę się zalogować bo na moim kompie była już logowana osoba (była ot prawdopodobnie moja koleżanka) i teraz jak chce zalogować się to mi ciągle wyskakuje że mam niepoprawne hasło! Nie wiem co się dzieje!!! Nie podszywam się przecież pod nikogo! A ty dopiero od chwili jesteś czarny/a! A jak nie chcesz marnować czasu na pomarańczowych to pa pa nikt cię tu nie trzyma!!!

Walercia, to nie było do ciebie tylko do tej pani nijakiej bez nicka, która lubi przypieprzać każdemu, ale sama nie chce się ujawnić, bo ma nie czyste sumienie nawet wobec siebie. Takich to trzeba gonić i pokazać gdzie ich miejsce.

walercia, z tymi pieluchami to się uśmiałem, mnie to nie przeszkadzają pieluchy, bo sam zostawiam gdzie popadnie jak mojej pani nie ma w domu. Ona mnie z tym goni, ale sama zostawia zurzyte chusteczki dla bobasów i to jej nie przeszkadza, więc jak widać każdy ma jakiś występek na swoim sumieniu.

Gość żonkiś
facet z pieluchami, toż to masakra i mało męskie........... ludzie co wy wypisujecie, chyba sami w to nie wierzycie, tak jak nie wierzę Xymci, ze ten jej taka poczwara do potęgi ósmej, no.........