Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

N.N.

Jestem romantykiem.

Polecane posty

Nieuleczalnie chory patrzę na świat przez pryzmat marzeń. Dostrzegam piękno w wielu, pozornie, niewinnych aspektach życia. Doceniam delikatność, subtelność i namiętność. Kobiecie, którą pokocham mógłbym oddać wszystko. Zachwycam się perfekcją kobiecego ciała - ideałem boskiego stworzenia. Jestem samotny wśród ludzi. Codziennie umieram - nie ma dla mnie ratunku... Jestem romantykiem - przeklęty czy błogosławiony? Czy jest więcej podobnych do mnie?...

Gość takajedna.
a ja jestem zimną, wyrachowaną realistką, przegrałam życie

Gość bonia monia
czy chcesz wiedziec czy jest takich wiecej jak ty? czy szukasz miłości? czy chocby mozliwośći z kims porozmawiania?

Gość no i gdzie nasz autor
:D

Gość łalalalalala
łap

Gość bvcxe
kobiety i tak tego nie docenią . PRzegrałes życie

Gość orgazmie wroc
Kobiecie, którą pokocham mógłbym oddać wszystko. Zachwycam się perfekcją kobiecego ciała - ideałem boskiego stworzenia. Jestem samotny wśród ludzi. kolejny samotny pokochasz kobiete o rubensowskich kształatach

Gość CzujęSięSamotnyWśródLudzi
Jestem samotny wśród ludzi. Szukam koleżanki...szukam kolegi, z którymi można wspólnie spędzić czas wolny...zostać przyjaciółmi. Mam 24 lata, pochodzę z woj. opolskiego. Kontakt: GG: 35404576 e-mail: mojprzyjaciel@poczta.fm

Gość sdfsdfsdfsdf
romantycy to gatunek bezproduktywnie stworzony aby podtrzymywać na duchu kobiety bzykające się z facetami, że są jeszcze jakieś inne dążenia mężczyzn. tylko jak dochodzi co do czego to kobietom oni nie zapewniają realizacji ich podstawowych potrzeb

Gość ja jestem z romatykiem
trafisz na swoją, zobaczysz, bycie romantykiem w dzisiejszym świecie obłudy,kłamstwa i fałszu jest naprawdę trudne czy to blogosławieństwo czy przekleństwo? myslę że bardziej przekleństwo ja jestem realistka i to po powaznych przejściach ale mój obecny partner jest romantykiem,zakręcony i zupełnie niepasujący do tego świata, powiem ci tak...to zależy kto czego potrzebuje,w naszym przypadku są szansę na to że uda się nam byc ze soba, on potrzebuje podpory,pewności,zdecydowania ja natomiast czulości,milości i uwielbienia będzie dobrze,zobaczysz :) :) :) :) :) :)

Gość Seta
niektóre kobiety to docenią . Romantycy To ludzie cierpienia

Ja tez jestem romantyczka:)nie jestes sam i to bogoslawienstwo a nie przeklenstwo,nie przejmuj sie ludzmi,My potrafimy dostrzec to czego inni nie widza,a to z pewnoscia dar,zostali nieliczni tacy jak my,nie zmieniaj sie,najwazniejsze zebys nauczyl sie myslec pozytywnie i moze zaja sie rozwojem osobistym,a nie tak jak wszyscy ogladal telewizje czy siedzial na bezwartosciowych stronach.Życie jest piekne i zyjemy po to zeby sie czegos nauczyc.Nie chodzi mi tu o nauke matematyki czy tam fizyki tylko chodzi o to zeby zdobywac nowa wiedze zyciowa przede wszystkim:)Życze Ci powodzenia i przesylam buziaki tak dla pocieszenia:D pamietaj,nie jestes sam!i nie musisz byc taki jak wszyscy!

Gość gość
Gdyby bylo wiecej takich ludzi myślących jak Ty to swiat bylby piękniejszy: )