Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rejestracja konkubinatu

Polecane posty

czy jestescie za i co myslicie o pomysle p Sowinskiej na temat rejestracju w urzedzie zwiazkow nieformalnych.

nikogo to nie interesuje? nikt sie nie zbulwersowal?

ojjj a jak przyjdzie na ciebie pora to moga jednak dotyczyc:D a poekscytowac sie zawsze mozna

Jestem jak najbardziej za! Nie zawsze ludzie chca brac slub, a przeciez zyja i dorabiaja sie wspolnie, sa dla siebie wazni i oficjalnie tez powinni byc czyms wiecej niz tylko wspollokatorami. Nie przypuscialabym, ze mozna sie tym bulwersowac.

a ja wlasnie mysle ze mozna co z tego ze mieszkaja razem, po co maja to zglaszac a potem jeszcze sie spowiadac w urzedzie jesli sie rozejda?

Gość a co mi za różnica czy
wezmę cywilny czy się zarejstruje? mieszkamy razem, kochamy się i jest dobrze. papierek nam mógłby tylko zaszkodzić.

a no wlasnie ja nie wiem. pani s twierdzi ze to dlatego ze konkubinaty sieja demoralizacje tam jest najwiecej przemocy. bla bla bla. i to dlatego. a co niby w zwiazkach formalnych nie ma przemocy demroalizacji krzywdzenia dzieci. to jest jakies wszystko dziwne

No coz, troche jestem nie w temacie. Myslalam, ze to cos jak w Hiszpanii - jesli para zyje ze soba to moze to zarejestrowac (aby byc oficjalnie para, ale nie malzenstwem). Oczywiscie nie musi. Jesli jednak w Polsce wymyslili cos dla utrudniania zycia i kontroli zycia prywatnego, to oczywiscie jestem na wielkie NIE!