brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 17, 2006 W pracy do 19. Później zakupy szybkie kolacja dla dziecka i co dalej? Posiedzę do północy przed kompem, bo wyjścia nie widzę. Monotonia ogarnęła mnie dnia dzisiejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koch-anka 0 Napisano Październik 17, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie Napisano Październik 17, 2006 a seksik jakis jest przewidziany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 17, 2006 właśnie mi się nie chce:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlon Brando jest brzydki 0 Napisano Październik 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 17, 2006 w końcu do domu a teraz szybkie zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no wlasnie Napisano Październik 17, 2006 masz pracowac jeszcze 10 minut bo poskarze szefowi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Październik 17, 2006 Moj dzionek tez lipny. Ale kazdy dzien jest do dupy, jak jestem chora :( A dzisiaj musialam opuscic cieple lozeczko i zasuwac przez pol miasta na uczelnie, gdzie z plynacymi ciurkiem smarkami czekalam 40min na audiencje w dziekanacie, tylko po to aby powiedziec, ze mam nadal taki sam nr konta bankowego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 17, 2006 blu berry to rzeczywiście do dupy. Jakby nie mogli zapytać przez telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimikra Napisano Październik 17, 2006 Ja miałam dziś przesrany dzień- spóźniałam się do pracy, jak wyciągałąm pieniądze z bankomatu to zapomniałam ich wziąć- dobrze, że ktoś mi zwrócił uwagę:), a po przyjściu do domu okazało się, że gdzieś zostawiłam tecke z materiałami z pracy. Dawno tak nie miałam, k....... niech się ten dzień kończy bo już sama z sobą nie mogę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimikra Napisano Październik 17, 2006 *teczkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja mieszkam Napisano Październik 17, 2006 w takim małym i durnym miasteczku i miałam jechać na weekend(czy jak to się tam pisało) do stolicy, co mnie cokolwiek ucieszyło. A dziś się dowiaduję, że zostaję w chałupie i pewnie jeszcze sprzątać będę miała......... no dupa.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 17, 2006 mimikra o matko boska:D zapomniałaś pięniędzy z bankomatu. Hahha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach