Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

dziewczyny które miały suknie z gorsetami na weselu???

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

Dziewczynki które miały suknie z gorsetami /znaczy konkretnie chodzi mi o suknie jedno lub dwuczesciowe ale bez zadnych ramiiaczek/ napiszcie czy faktycznie sprawiaja takie suknie duzy problem, w sensie ze ciagle spadaja,zsówaja sie i trzeba je poprawiac i podciagac? i nie mozna za duzo skakac? Jak było u was? Bo wiem ze podczas przymiarki wszystko moze idealnie lezec a inaczej na weselu gdzie sie tancuje.

Gość tatraadhnkljdd
Ja mialam. Nic a nic mi sie nie zsuwalo. SUkienka byla szyta na mnie. Moja siostra wypozyczala. Mila za duzy i ciagle jej spadal. Czyli kwesia dopasownaia

Gość mlodazonka
ja miałam gorset i spódnice( gorset bez ramiączek) i nic mi nie spadało. Tylko po kilku godzinach tańców miałam wrażęnie, że gorset sie troszke rozluźnił, ale po prostu mi go siostra mocniej wtedy związała. sukienka 2 czesciowa jest wygodniejsza od jednoczesciowej (tak mi sie wydaje) a na pewsno masz mniej klopotów gdy masz 2czesciowa z pojsciem do lazienki, bo możesz po prostu zdjac spódnice... A na weselu łazienka w niektórych sukniach moze stanowic problem :)

ja mialam suknie jednoczesciowa bez ramiaczek i bylam super zadowolona nic a nic sie nie zsuwala a co do toalety to nie mialam problemu natomiast moja kolezanka jest troche przy kosci i ma spory biust i miala suknie dwuczesciowa i tez nie narzekala nic jej nie spadalo takze o to sie nie musisz martwic w salonie tak dopasuja Ci suknie ze nie bedziesz miala z nia problemu pozdrowionka

Gość miesiąć temu
bralam ślub w gorsecie i nic się nie obsówa i nie spada.Trzeba poprostu dobrze dopasować i zasznurować:)

Gość to tylko
tak sie mówi dopasowac , a jak gorset nie jest wiazany tylko na suwak albo guziczki, wtedy sie nic mocniej nie ściśnie a ocywiście podczas wesela delikatnie się rozluźnia cała suknia, jak dziewczyny mają małe biusty to nic nie przeszkadza ale jak trochę większe to poźniej czują lekki dyskomfort i tylko chodza i podciągają. Najlepiej sprawdzić wcześniej na jakimś weselu jak się bedziesz czuła w kiecce bez ramiączek i sama będziesz wiedziała. Oczywiście suknie ślubne sa znacznie bardziej zpasowane i usztywnione niż te zwykłe,

Witam, miałam suknie jednoczęściową z gorsetem na suwak. Nic mi się nie zsuwało ani nie przesuwało. Tańczyłam i skakałam do 5 rano i nic nie musiałam poprawiać. Ale to kwestia dobrego dopasowania gorsetu.

Gość ja myslę że to też
zależy od wielkosci biustu

Mialam suknie z gorsetem bez ramiączek. Było idealnie, gorset dokładnie dopasowany do sylwetki. Nic się nie kręciło, nic nie spadało. POLECAM!!!!!

Gość bez liku
w jednoczęsciowej jak wchodzicie do wc siku?

Ja miałam suknię jednoczęściową bez ramiączek. Suknia miała bardzo dobry którj i część gorsetowa była wzmacniana fiszbinami. Nie miałam żadnego problemu, suknia się w ogóle nie zsuwała. Pozdrawiam

to czy dwu czesciowa czy jedno to chyba nie ma znaczenia przy chodzeniu do wc moja kolezanka miala dwuczesciowa suknie i hodzila do wc z kuzynka zeby jej trzymala suknie ja mialam jednoczesciowa i nie potzrebowalam pomocy po prostu suknia do gory i dla mnie byl to zaden problem powodzenia

WC :P ja to miałam szczęście ani razu nie byłam siku :D nie wiem to chyba przez ten stres zablokowało mnie totalnie i nic ani kropelki. To nazywa się fart!!!!!

Z gorsetem nie ma żadych problemów,jeśli jest dobrze zasznurowany przylega jak druga skóra.

ja miałam dwuczęściową z gorsetem bez ramiączek i zero problemów, nic się nie działo, z wc bez problemu. Kupiłam sobie taki staniczek z silikonem co się do ciała przykleja, więc wsio trzymało się superowo.