Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamany jeden

moja była ukochana wyszła już za mąż

Polecane posty

Gość złamany jeden

Pół roku temu sie rozstalismy. Niestety :( Dziewczyna którą kochałem i nadal kocham wyszła niedawno za maż miesiąc temu a teraz słyszę że jest w ciąży. Załamka dla mnie już totalna. Nie wolno mi jej kochać i nie kontaktuje się z nią od tego dnia ślubu. Zdycham. Może powinienem wparować na ceremonie wtedy ale i tak bym nic nie zyskał.Pozostaje mi się obwiesić tylko.

Wiesz co facet - Skoro ją kochasz, to wszystko co zrobiła nie będąc już z Tobą powinno Ci uzmysłowić, że nie jesteś niezastąpiony. Ciesz się jej szczęściem, i szukaj swojego 🖐️

Gość do załamanego
poczekaj aż odejdzie od tamtego, a tak stać się może:)

Gość złamany jeden
Nie, nawet jak odejdzie od tamtego nadal jest niedostępna. SLub jest dla mnie swiętą rzeczą i nigdy nie związałbym się z kobietą która odeszła od męża nawet ona. Taka kobieta nadal jest zamężna mimo ze np po rozwodzie. I na tym polega moje nieszczeście ona dla mnie stracona, nie kontaktuje sie z nia i sam sobie to narzucilem zadnych prob - jest mezatką. Droga została zawarta na wieczność.

Gość poczekaj aż mąż pod samochód
wpadnie ;-))

Gość nie no nie mogę
obwiesić? :D hahahah hahahhahah leżę... przepraszam... a czym Ty się chcesz obwiesić? :D

Gość zalamany jeden
obwiesic to starsze okreslenie powiesić :( w tym znaczeniu

Gość zalamany jeden
znaczy byla moją dziewczyną czyli moja była ukochana rozstalismy sie znalazla innego i szybko wyszla za maz i jest w ciazy

Gość do załamanego
poddaj się zbawiennemu działaniu czasu, przejdzie, zapewniam,że przejdzie

Gość załamany jeden
oby, jak na razie sie mecze. Roiłem sobie ze bedzie moją żoną, roiłem sobie że będziemy szcześliwi do końca dni mimo trudnosci, jednak poszła inną drogą. Wybrała kogo innego a potem olała i mnie i jego a znalazła trzeciego z kktórym jest obecnie jako jego zona.

przykro. Skoro rozstaliście się pół roku temu, a ona jest już miesiąc po ślubie i w ciąży to znaczy że szybko pocieszyła się po waszym związku. Jedyna rada: to nadal sie nie kontaktuj się z nia a z czasemwszystko osłabnie a Ty poznasz inną dziweczynę. Kada potwora ynajdyie swojego amatora. A to pryezcie pryzjmij jako lekcje od zcia. Co nas nie zabije to wzmocni.

Gość Kaśka Lewtak
wyszłaa za mąż??

Dziwne. Wyszła za mąż i dla Ciebie jest to rzecz święta. A zamach na własne życie nie koliduje z Twoimi przekonaniami.

Gość Pikna dziewka
Jesli ja naprawde kochasz to pozwol jej byc szczesliwa nie ałamuj sie wkoncu na ciebieprzyjdzie czas ze sie zakochasz

Gość gość
chej tam ,,zalamany jeden,, jak to wszystko wyglada 09.08.2013 roku.

Gość gość
odeszla wiec wszystko jasne,zrozum ze jest gdzies kobieta która jest dla Ciebie,ale nie może Cie znaleźć bo Ty ciagle myślisz o jakiejś pomylce