Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Włoszka

co na zapchane pory?

Polecane posty

witajcie. mam tlusta cere i oczywscie przez to ciagle zapychaja mi sie pory... non stop :/ nie moge sobie dac z tym rady. zawsze marzylam o pieknej slicznej skorze ale nie udalo mi sie to puki co... wyczytalam ze ponoc Clinique, Deep Cleansing Emergency Mask jest bardzo dobra. co o niej sadzicie? czy moze znacie jakies naprawde dobre kosmetyki ktore rzeczywiscie sa w stanie mi pomoc? kurcz, normalnie czasem mam ochote wyrwac niektorym dziewczynom ta ich sliczna czysta skore :P hehe ale tak serio. co moge zrobic? ps. wizyty u kosmetyczki odpadaja, musialabym chodzic do niej co okolo 4 dni... paranoja....

Gość a czym
sie objawiaja u te zapchane pory?

Gość a może wyszukiwarka
?

wyobrazcie sobie ze juz szuklalam i probowalam wiele rzeczy zalecanych na kafeterii. niestety tlusta cera ma wlasnie taki wielki minus ze moze byc pieknie oczyszczona i za kilka dni znowu dzieje sie to samo... k0ompletnie nie mam pomyslu... jak kiedys chodzilam do dermatologa to normalnie zenada.... nie wiem jakim cudem oni wogole moga pracowac jako dermatolodzy...

Gość a może wyszukiwarka
A brevoxyl? Duzo o nim dobrego pisza na kafe... Ja tez duzo juz wyprobowalam, szczerze mowiac stracilam juz nadzieje na poprawe

Gość Nelaliii
a może woda z cytryną?

Gość do Włoszki
Ja uważam, ze na tłusta cere najlepsze sa kosmetyki wysuszajace. Proponuje Ci regularnie myc buzke mydlem siarkowym (dostepne w kazdej aptece i drogerii i niedrogie). A niedawno znalazlam rewleacyjna maść!!! KAMILLE ZINCI (cena 26zł - i z tego co sie orientuje, nie ma tego jeszcze w polskich sklepach czy aptekach, dostalam ją na aukcji internetowej, od gościa, ktory sprowadza ją z Niemiec) zabija ona bakterie propionibacterium acnes, ktore sa odpowiedzialne za powstawanie tych paskudztw na naszych twarzyczkach. Polecam ją wszystkim, efekty widac bardzo szybko!

wysuszanie to zbrodnia dla cery! poza tym wysuszona cera bedzie sie jeszcze bardziej swiecila bo bdzie \"czula\" ze jest wysuszona i bedize musiala sie jeszcze bardziej nawilzyc. nie ma mowy o wysuszaniu! kiedys bralam na moja cere tabletki anty. pomogly w pewnym stopniu ale za to sle wplywaly na moja psychike, poza tym ile mozna truc nimi organizm. tak naprawde nie mam pojecia co zrobic by miec ladna cere, taka niezanieczyszczona. ale nie przez kilka dni tylko ciagle.... :/