Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *************

A moze teraz....

Polecane posty

Gość *************

kazda z nas opisze swojego partnera a konkretnie chodzi mi o wyglad zewnętrzny?? :D

z tego co zauważyłam to jestes ciekawska :P no więc...187cm,śniada karnacja,króciutkie czarne włosy,dobrze zbudowany

Gość vdsfvf
też 187, ciemne, długie, proste włosy, broda i wąsy, małe, zimne ale wesołe (gdy na mnie patrzy... bo czasem chmurne i tajemnicze), piwne oczy, szerokie bary, wąskie biodra, nieco krzywe (jak na koniarza przystało) nogi

Gość Oleńka nie ta z Klanu
Lizzzy ten Twój to przystojniak musi być ;) mój jest wyjątkowo nieatrakcyjny ale i tak go kocham :) 175cm,zielone oczy,nieopalony,blond długie włosy (włosy do ramion)

Gość Oleńka nie ta z Klanu
mój ma za to dużego penisa:)

Gość a to ja też napisze
185cm, szatyn, niebieskie oczka, szczuplutkie ciałko ładnie opalone :) ma piekne i słodkie usta :) zacałowałabym go na śmierć :)

No to mój Dorianek: szatyn, niebieskie oczy, ciemna karnacja, 195 cm, dobrze zbudowany... Mój przystojniaczek mniam mniam ❤️

Gość ijfho8
DLA ODMIANY- blondyn, niebieskie oczy, 178cm wzrostu, cera jasna, ładnie zbudowany (jak dla mnie) :) najbardzij lubię jego zgrabny tyłek :D i ma takie fajne małe dłonie :)

Gość to moj maaaa
179 cm wzrostu, oczka niebieskie, za okularami schowane :D włosy ciemny blond, dobrze zbudowany, no miam dla mnie po prostu :D

Gość ijfho8
uff myslałam że sami szatyni wchodzą w gre :)

A mój ma 188 cm, czyli wysoki, dobrze zbudowany, ciemna karnacja, ciemne włosy i ciemne oczy... (po prostu ciemny typ!) I ma jeszcze jeden minu - nosi mundur, no a za mundurem panny sznurem - a ja nie lubię się dzielić!

Gość mała biała ćma
mój był najprzystojniejszym facetem na świecie. i dalej jest, tylko, że nie mój... 180cm, dobrze zbudowany, ładnie umięśniony, włosy krótkie ciemne, gdyby zapuścił dłuższe to by mu się rozkosznie kręciły :] do tego cudowne usta, silne ramiona. i PIĘKNE OCZY. tak brązowe, tak ciemne, że prawie czarne... pod samym Jego spojrzeniem drżałam. i nadal drżę...

Gość ijfho8
eeechhh ale juz nie twoj :o

Gość mała biała ćma
właściwie to ja nadal wierzę, że do siebie wrócimy..