Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsadsadsa

Po czym poznac ze to jest ta osoba z ktora mam przezyc zycie .

Polecane posty

Gość dsadsadsadsa

Nigdy nie mialem takiego przeczucia jak sie zastanowilem to zawsze dochodzilem do wniosku ze zycie jest tylko jedno i skoro nie mam takiej pewnosci to nie jest ona , to sie robi strasznie skomplikowane bo nigdy nie bylem w dluzszym zwiazku , pewnie sie nigdy nie ozenie jak tak dalej pojdzie . Wy skad wiedzieliscie ? Moze to byl tylko przypadek , jestescie z kims zeby nie byc samotnymi czy jak bo dla mnie to wszytsko jest zbyt skomplikowane , zaczyna mnie to denerwowac .

Gość Kameleonka
jaki jest twoj tak naprawde problem? to ze masz problem z rozpoznaniem tej konkretnej dla ciebie partnerki na cale zycie?

Gość kulmiaczka
jesłi pytasz to zanczy, że nie wiesz i nie będziesz wiedziała ... aż nie zrozumiesz o co chodzi.

Gość panna na katafalku
Podobno to się po prostu WIE. :O

Gość dsadsadsadsa
A o co chodzi - o milosc , to za malo i za szybko przemija .

Gość dsadsadsadsa
A jakie sa konsekwencje "zlego poznania" ? Poczucie straconego czasu itp. czy moze jakas zyciowa nauka - chce wiedziec czy oplaca sie ryzykowac .

Gość I CO DALEJ
ja jestem w związku tylko dlatego żeby nie być samotną, tym bardziej że jestem z nim za granicą, a tak naprawdę wiem że nic z tego nie będzie bo nie kocham tej osoby :( wiem że to żałosne ale taka już jesyem, czekam na tego jedynego a jak się pojawi to będę wiedziała że to on, bo to sie poprostu wie

Zdecydowanie poczucie straconego czasu. Rozterki natury religijnej, jeśli się wzięło ślub kościelny. W rezultacie - poczucie spieprzonego całego życia tego i pozagrobowego, jeśli takowe isnieje. :O

Gość dsadsadsadsa
I CO DALEJ >>>> a jak go nie spotkasz to co wtedy , skad mam wiedziec ze w ogole ktos taki jest , zwiaze sie w koncu z pierwsza lepsza , tylko czy mam prawo niszczyc jej zycie , mam ja oklamywac i jej mowic ze ja kocham i ze jest ta jedyna czy lepiej zyc samotnie .

Gość dsadsadsadsa
Zaraz zjawia sie podszywacze i napisza ze po tym jak sciagnal spodnie i okazalo sie ze ma 25 cm penisa :D

Gość I CO DALEJ
a ile ty masz lat? na pewno jesteś młody więc masz dużo czasu żeby znależć tą pawdziwą miłość. czasami ludzie się wiążą i im nie wychodzi i na nowo muszą układać życie, mając np.35 - 50 lat. o rany, i tego się boję, żeby to mnie nie spotkało....

Gość dsadsadsadsa
Najlatwiej zrobil moj kolega - wpadl z dziewczyna wiec sie ozenil , zero zastanawiania i przemyslen :D

Gość dziewczyna w rozterce
nie martw sie doczekasz sie swojej szansy i wtedy będziesz widziala że to jest to.nie rób nic na sile w tych sprawach idź za głosem serca pozdrawiam i życze powodzenia

Gość poznasz wierz mi
ja u swojego mezczyzny dostrzegam coraz to nowe zalety. moze nietyle zalety co kiedys myslalam ze taki facet musi byc. A tu guzik prawda. Wiekszosc taka nie jest. Wydaje misie ze tylko on mnie rozumie. Jak to sie mowi"nadajemy na tych samych falach";),myslimy calkiem inaczej niz reszta swiata. Nie jestem juz nastolatka i w zwiazku jestem kilka dobrych lat,ale wiem ze lepszego mezczyzny nie znajde. Nie chce innego. Odnalezlismy sie w tym swiecie.

Gość dsadsadsadsa
Watpie w to , ja nie naleze do takich osob jakby to nazwac pochopnych , zawsze mam tyle watpliwosci , mam jakis strach przed zwiazkami , nie wiem jak to nazwac .

Gość sede
gotuje,zmywa,sprzata,pierze,prasuje,podaje piwo,nie gada za duzo,dba o siebie,w lozku daje z siebie wszystko,jest wierna,nie klamie-TO TA!

Gość odpowiedź
no jeżeli nie możesz sobie wyobraźić życia bez tej osoby ..to wtedy jest TO.

Gość dsadsadsadsa
"należy kochac rzeczywistośc a nie urojenia" - Twoja stopka :) zycie to nie film a wszyscy maja wizje wiecznej milosci lub o takiej marza , czy mozna z kims przezyc szczesliwie zycie bez milosci i pod jego koniec nie czujac ze cos stracilismy lub myslac ze zmarnowalismy zycie , albo myslac ze moglismy wybrac inaczej , co dzieje sie w zwiazku gdy milosc sie konczy , niektore sie rozpadaja a niektore trwaja dalej , czy te bez milosci maja sens , czy ludzie potrafie kochac sie przez cale zycie , to mnie zastanawia

Gość dsadsadsadsa
wyobrazic sobie zycia nie moge bez kilku rzeczy ktore robie (nie maja nic wspolnego z seksem ani nie sa nawet zboczone) ale o nich wole nie mowic - malo komu sie to podoba, znaczy sie ze je kocham :D a moze nie powinienem sie z nikim wiazac tylko calkowicie poswiecic temu co lubie , moze takie jest moje przeznaczenie - widzicie ze do niczego nie moge dojsc , za duzo chyba mysle dzisiaj :D

własnie sie uczę pokochać rzeczywistość, tylko tak mało kolorowo jest:) a ta miłość to chyba tylko w filmach, ksiązkach; a w życiu zauroczenie, przyzwyczajenie....i co jeszcze

Gość dsadsadsadsa
albo strach przed samotnoscia , czekaja na ksiecia z bajki tylko mu po drodze kon padl wiec wychodza za ogra , inni czasami znajduja ksiecia z bajki tylko po pewnym czasie okazuje sie ze kolejnosc zostala pomylona - w bajce najpierw ksiaze byl zaba a w zyciu ksiaze gdy milosc minela przemienil sie w zabe , ja mam cale zycie szukac krolewny ktorej moze wcale nie byc :O

dobre, a ja słyszałam, ze trzeba się wiele żab w zyciu wycałować zanim znajdzie księcia:D a moze to od nas zalezy zeby książe/królewna nie zmienił/a się w żabę