Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_acha_

Dudziesto--paroletnie---mezatki .....pogadamy ?

Polecane posty

🖐️ Jestem mężatka od 7 stycznie 2006 wiec .....od prawie 10 miesiecy :) Mam 23 lata ---maz równiez :) Mamy prawie 5--miesieczna Niunie :) I nie wyobrazam sobie innego zycia :) Jak jest u WAS , pogadamy ??? 🖐️😘

Gość a ślub był z powodu
dziecka?

Gość alluu
ja mam 23 lata i 30 wrzesnia wyszłam za maż;) tak wiec świezo co;) gratuluje cureczki! bardzo łądna dzidzia!;) widziałam na blogu

Gość alluu
oczywiście "córeczki";)

Gość hyc hyc
a ja slub bralam w sierpniu:)

Gość hyc hyc
nie mamy jeszcze dzidzi:(

Gość alluu
my też nie mamy. Gdybyśmy mieli odpowiednie warunki to bardzo chętnie;) pisząc warunki mam na mysli mieszkanko - szukamy i mam nadzeije ze do końca roku uda sie znależć.

Gość hyc hyc
my co prawda mamy tzw. warunki jestesmy rok po studiach, mamy prace,mieszkanie i chyba czas najwyzszy na kochanego dzidziusia:))))

Gość hyc hyc
alluu, na pewno cos szybko znajdziecie:)

Gość alluu
tak z dzieckiem nie ma co czekać zbyt długa;) mam nadzieje że znajdziemy....

Gość hyc hyc
tez tak mysle:) wczoraj spotkalam kolezanke, z ktora nie widzialam sie kilka lat. i byla na spcerze ze swoja mega sliczna coreczka -strasznie sie wzruszlam!!! bo jest szczesliwa!!!

witajcie ja ma 24 lata slub bralismy 22 lipca tego roku i tez dzidzi jeszcze nie mamy choc warunki w sumie sa jak wogole czujecie sie jako żonki??

Gość hyc hyc
ja narazie super:) a wy??

Gość alluu
jako żona czuje sie znakomicie;) choć jestesmy świeżo po;) i cieżko uwierzyć że to już po ślubie. martwi mnie tylko to mieszkanie...bo troche nam ciasno a po za tym zbyt dłubie meiszkanie z moją mama moze być niezdrowe...poza tym jak juz jesteśmy małżeństwem to chciałoby sie wszystko po swojemu - zakupy, pranie, gotowanie i takie tam;) po swojemu!

Gość hyc hyc
z rodzicami tak jest...niby sie nie wtracaja ale maja wszystko na oku i na celowniku:))))

Hej ja niedługo skończe 22 lata za miesiąc minie rak jak jesteśmy małżeństwem, mąż jest ode mnie starszy 2 lata, mamy półrocznego synka.

Gość alluu
mój mąż jest starszy 8 lat;) i już chciałby dzidzię - jest w tatusiowym wieku;)

Gość alluu
fajnego synka macie kasika1;)

Gość elviska
CZEŚĆ DZIEWCZYNY mam 23 lata mój mąż również . 16.pażdziernika minęło 4 miesiące od naszego ślubu nie mamy jeszcze dziecka mimi że oboje juz tego chcemy tylko nam narazie nie wychodzi.choć uwazawm ze próbowanie ma swój urok :) chciało by sie powiedzieć że wszystko jest ok. najgorsze jest to że narazie mieszkamy w wynajmowanym mieszkaniu i nic nie mozna zrobic a ja bym chciała juz po swojemu przemeblować pomalować a tu nici i wszystko wskazuje ze narazie tak będzie bo jak patrzę na ceny mieszkan u mnie w mieście (białystok) to aż chce sie płakać ... i weź tu człowieku bądz zadowolony przez ten brak mieszkania nic mi sie nie chce robic no bo jakie są tu perspektywy na przyszłośc w CUDZYM mieszkanku a jak było u was? jak sobie z tym poradziłyście? pozdrawiam

Gość każdy echanik
przecież w białymstoku są tnie mieszkania :O jak cie nie stac na nic, to po co sie chajtalas? porownaj ceny w gdansku, krakowie czy wawie, to przestaniesz narzekac :O

Gość elviska
może i stać ale ja nie mam zamiaru mieszkac z 35 m2 nie wiem jak ty . a myśl o długu na 20 lat mnie przeraża poza tym nie wiem ale dla mnie zapłacic za mnieszkanie 150.000 tyś zł to wcale nie mało i myślę że wiele osób tuż po ślubie nie stac na wylożenie takiej kasy

Gość dorissss
mnuie stac, przed slubem. nie wyjde za maz, dopoki nie bedziemy mieli swojego kąta, wiekszego niż 35m :P a nie zerowanie na rodzinie, zeby wszystko fundowali. za slub i weselicho tez starzy zaplacili, co? Pasozycie?

Gość elviska
dlaczego sie czepiasz własnie ze nie żeruje a ślub to był mój i mojego męża wydatek naszych rodziców nic nie kosztował dla twojej informacji p.s życzę miłego staropanieństwa i odkladania kasy na lokum :)

Gość dorissss
nie staropanienstwa, bo mam mieszkanie, a na slub wlasnie odkladamy, zeby nie zerowac na starszych :) ale ty tego nie zrozumiesz :)

Gość elviska
w takim razie miłego odkładania na ślub i ciesz sie ze masz mieszkanie (pewnie po babci :P bo inaczej byłabyś w podobnej sytuacji

Gość dorissss
nie po babci, jestem z domu dziecka. i nie ma mi kto fundować. Na wszystko musimy zapracować sami.

Gość elviska
myślisz ze jestem w lepszej sytuacji bo mam rodziców ? to że ich mam jest dla mnie pocieszeniem współczuję Ci ze nie masz tak bliskiech osób jak rodzice ale nie myśl ze w momencie jak mam ich to we wszystkim mi pomagają wcale tak nie jest jestem taką osobą z tak głupim charakerem że wole sama na wszystko zapracować bo nie chce kiedyś usłyszeć że np dałam na to i tamto

Gość dorissss
tak właśnie myślę, że jesteś w lepszej sytuacji, bo masz rodziców :)