Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tdffdfdfdfdff

MAM PROBLEM BO MAM KUCHENKE ELEkTRYCZNĄ W MIESZKANIU ??CO MYSLICIE ??PORADZCIE!!

Polecane posty

Gość tdffdfdfdfdff

Wynajelam mieszkanie ale tam jest kuchenka elektryczna niestety a wiem ze to ciagnieprąd jak cholera:(:( jesli ktoś ma taką kuchenke to napiszccie ile wam ciagnie prądu ??czy naprawde tak bardzo dużo???:(:(

Gość tragediaaaaaa
szkoda ze nie masz gazowej:( prąd cie zje jak zaczniesz na niej gotować.. jesli nie chcesz placic duzo za prąd to musisz gotowac tylko wode na herbate 3 razy na dzien ..inaczej to cie zje..

Gość zimna krypta
To prawda, kuchenka elektryczna straszcznie duzo prądu ciągnie.

Gość tragediaaaaaa
strasznie duzo to za malo powiedziane..

Gość to jest kuchenka amica
kurcze naprawde tak duzo ciagnie??buuu

Gość SDSDSDSDS
CHOLERA DZIEWCZYNO CZEMU NIE GAZOWA>????TO CIE ZJE..

Gość my się raz ostro poszarpaliśmy
eee no nie ma tragedii...my mieliśmy taką i to starego typu, mało tego ja baaardzo dużo gotowałam, piekłam mięso w piekarniku i zapiekanki i nie było tragedii

Gość kup sobie profilaktycznie
termosy na kawe i herbate cobys nie musiala wody co chwile gotowac.

Gość naprawde to cie
zniszczy i pojdziesz z torbami.. dzis na takie kuchenki stac tylko biznesmenow ..rachunki za prąd są straszne namiesiac..kazdy kto ma to wie ile placi za prąd.

Gość bredzenie jakies
mam kuchenke elektryczną z blatem ceramicznym formy Amica. Zresztą wszystko w domu mam na prąd - włącznie z bojlerem do ciepłej wody. Moje comiesięczne rachunki za prąd sięgają do 150 (4osobowa rodzina). Więc bez przesady - aż tak kuchenka nie ciągnie - no chyba że chcesz się nią podgrzewać całymi dniami :P

Gość naprawde to cie
dziewczyno pytasz czy duzo pradu ciagnie..duzo to malo powiedziane jest

Przestańcie straszyć dziewczynę. Taka kuchenka to najlepsze rozwiązanie, wcale nie ciągnie produ więcej niź gazówka gazu a może nawet mniej. Za to w domu nie śmierdzi gazem i jest znacznie czyściej. Przy tym jest łatwiejsza to czyszczenia.

Gość naprawde to cie
tak tak tak mowisz tak bo pewno jestes dziana babka..dla ciebie jak ktos placi 100 żł za prad za samociagniecie kuchenki prawie odliczając inne rzeczy na prad wdomu to jest malo.. załoze sie ze ty placisz rachunki za prąd ponad 100zł za samą kuchenke ale i tak powiesz ze malo bo dla ciebie 100zł to malo..ot co..

Gość przez rok mialam
kuchenke gazowa. teraz wrocilam do elektrycznej - i co? I to ze teraz razem rachunki za prad place mniejsze niz wczesniej za gaz i prad razem. Jesli to nowego typu kuchenka to sie nie martw. Nie zrujnuje cie :) I nie sluchaj innych, ktorzy takiej kuchenki na oczy nie widzieli a sie madruja.

Gość kuchenkowaaa
kochani przeceiz kazde dziecko nawet wie ze prąd jest drozszy niz gaz.. pozatym jesli gotuje na herbate wode na gazie to szybko sie ugotuje a na tej elektrycznej to masakra jak trzeba czekac długi i prąd sie zużywa na jednym gotowaniu nawet kilowat nieraz caly ..szok.

Gość autorkaaaaa
a ja własnien ie wiem czy to nowego typu kuchenka czy nie// w tym mieszkanku jest bo ona ma te pokretła którymi sie ustawia plytki zaraz na blacie kolo własnie tych 4 plytek ceramicznych// jak myslicie to jest nowa czy stara??bo teraz widze same kuchenki które przyciski maja pod spodem tak jak gazowe a ta ma na blacie ..

Gość ale z wa s idfididd
KUCHENKA ELEKTRYCZNA JEST DROGA ALE NIEBEZPIECZNA TAKZE.. ONA MOZE SIE ZAPALIĆ ,.,.,.JEST BARDZIEJ NIEBEZPIECZNA NIŻ GAZOWA..TO JEST CHYBA NAJWIEKSZA WADA..

Gość o ile to kuchenka
z zeszłego stulcecia. Nowe się grzeją mo-men-ta-lnie Może Ty rzadki gaz miałaś :D

Gość Moniakrk
Ja tez mam kuchenke elektyczna, bo w moim budynku nie ma w ogole gazu. Na poczatku nie moglam sie przyzwyczaic. Pierwsze co kupilam czajnik elektyczny, bo nie wyobrazalam sobie jak bedzie mi sie gotowac woda, za nim sie taki czajnik nagrzeje to godziny mina, a tak elektycznym mam gotowana w mig. Pokretla mam od 1 do 3 mocy. Jak gotuje np. zemniaki to na poczatek daje 3, jak wrze juz woda to zmieniam na 2 a jak sa juz prawie miekkie to wylaczam calkiem i nadal sie gotuja bo tak sie ta plyta nagrzewa. Nie ma takiej tragedii jak mieszkalam. Oszczedzam za to na grzaniu kuchni grzejnikami, bo jak np. pieke cos w piekarnku to cieplo mam na dlugo, tak samo jest z tymi palnikami. Powodzenia w gotowaniu zycze :)

Gość maaaaaaaa
a co to jest ta plyta ceramiczna?? są dwa rodzaje :porcelanowa plyta i ceramiczna.. jaka to jest ceramiczna..blagam niech ktos mi wyjasni..

Gość Moniakrk
mialo byc jak myslalam :)