Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evita 69

Jest tu facet,ktory moze pokochac kobiete z dziecmi?

Polecane posty

Gość komu tu smutno
co?????????

Gość WIOSNA47
🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻 Mi nie :D ❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻❤️

Gość hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi
:D Autor Irosław Szymański. Tekst z książki "Tak to widzę". Skecz wykonywany przez kabaret "Loża44" Pacjent I — No i jak wspominasz ten wczorajszy bankiet? Pacjent II — (zbolałym głosem) — Boże, jak mnie głowa boli... jaki bankiet?... Pacjent I — Wczorajszy! Jubileuszowy! Pacjent II — Nic nie pamiętam... Pacjent I — Nie szkodzi, ja pamiętam! Zdecydowanie, kochany, najlepszy byłeś w kankanie, siły na ciebie nie było... Pacjent II — W czym? Pacjent I — W kankanie! Kochany, orkiestra rżnęła "Na falach Dunajca", trzech cię trzymało, ale i tak swoje odtańczyłeś! Tylko te... no... flanelowe miałeś trochę za szerokie i to, rozumiesz, psuło cały efekt. Strasznie ci się wiuwały! Pacjent II — Ty poważnie mówisz?! Ja — kankana?! Pacjent I — Nie tylko — i taniec z szablami też! Wszyscy się chowali gdzie popadło! Pacjent II — Boże kochany... Pacjent I — Albo taki twój walczyk na dwa "fo-pa" z mimowolną promenadą. Poezja! Skonać można było! Ty, rozumiesz, jako ta promenada leciałeś pierwszy i wyłeś a za tobą trzech osiłków ze służby porządkowej. Cug miałeś straszny bo parkiet świeżo pastowany i żeby ci się troki nie poplątały, to byś im uciekł! Pacjent II — Ale nie uciekłem? Pacjent I — Nie! Wyciągnęli cię spod stołu, ale zanim cię wyciągnęli, to ty wiesz, jaki był cyrk? Ręce miałem podeptane, jak to w tłoku, ale widziałem wyraźnie! Wyobraź sobie, że chcieli cię okrakiem przeciągnąć przez nogę od stołu bankietowego i nie mogli. We trzech nie mogli! Pacjent II — To rzeczywiście dziwne! A ja co? Pacjent I — A ty nic! Pokrzykiwałeś dzielnie: — "Waćpanowie, tylko równo nawlekajcie!!!" — i robiłeś mostek... Pacjent II — Rany boskie — nic nie pamiętam! Pacjent I — Dlatego ci właśnie opowiadam! Szkoda, że tego nie widziałeś! Pacjent II — Boże, jak mnie głowa boli!... Słuchaj, tylko szczerze, gdzie ja miałem spodnie? Pacjent I — Szczerze? Pacjent II — Szczerze! Pacjent I — Ja je miałem! Pacjent II — Skąd? Pacjent I — Sam mi założyłeś! Powiedziałeś: — "Przyjacielu kochany jest bankiet, są goście, nie możesz więc chodzić jak łachmyta, owinięty w obrus!" — i mi założyłeś! I dziękuję ci za to! Pacjent II — Proszę cię... A gdzie ty miałeś swoje? Pacjent I — Przy orkiestrze! Strasznie mnie zamoczyli przy tych jubileuszowych toastach, więc powiesiłem spodnie przy saksofoniście żeby przeschły, a sam poszedłem się trochę przejść po sali. Potem przychodzę, patrzę — buty są, krawat wisi, koszula też — a spodni nie ma! Pacjent II — Może spadły? Pacjent I — Też tak myślałem, całą podłogę obszedłem — i nic! Kamień w wodę! Znalazłem tylko wodzireja pod piątym stolikiem, ale on był w swoich! Nieważne, to są drobiazgi — grunt, że bankiet był prima! Pacjent II — Czy ty coś jeszcze, nie daj Boże, pamiętasz? Pacjent I — Wszystko, kochany! Przypominasz sobie, jak, żeby ożywić salę, głosiliśmy "odbijanego"? Pacjent II — Nie przypominam sobie... Boże, jak mnie głowa boli... a na czym to polegało? Pacjent I — Komu się głośniej... znaczy — kto głośniej odbije! Pacjent II — O rany! To takie coś też było?! Pacjent I — Uuuu — to był dopiero kulturalny konkurs! Dyplomy przyznawaliśmy!... Pacjent II — Jakie dyplomy? Pacjent I — Dokładnie nie wiem, leżały jakieś... nieważne, grunt, że wszyscy mieli dyplomy, tylko ci ostatni po pół, bo nie wystarczyło. Pacjent II — I to wszystko? Pacjent I — A skąd! Potem ty, żeby rozbawić salę, wystąpiłeś w popisowym numerze — "Wszystkim jest do twarzy w sosie pomidorowym!". Cały zapas z bufetu na to poszedł! Bombowa zabawa, tylko włosów później nie można rozczesać! Pacjent II — Boże kochany!... Pacjent I — Potem jeszcze z tuzinem innych gości robiliśmy węża czy glistę, dokładnie nie pamiętam, bo mnie zawinęło pod parapet, ale słyszałem jak wołałeś, że — "Bar wzięty!!!" — i organizowałeś krucjatę, żeby odbić go pohańcom! Pacjent II — Coś pamiętam... chyba go nawet odbiliśmy... Pacjent I — Jasne, razem ze ścianką działową, a ty spod gruzów tej ścianki wołałeś do bufetowej: — "Heleno Kurrr... cewiczówno moja, wolnaś czy zajętaś?!!" — a w końcu się uparłeś, że zrobisz salto w przód specjalnie dla pań! Pacjent II — Rany boskie, jak siebie znam to zrobiłem! Pacjent I — Oczywiście! Pacjent II — I jak wyszło? Pacjent I — NIzbyt dobrze, bo zawadziłeś o gruzy bufetu i w rezultacie grzmotnąłeś mordą w sałatkę. Pacjent II — Boże, jak mnie głowa boli... To chyba ta słatka mi zaszkodziła. Co oni do niej dosypują? Słuchaj, nam coś jednak musiało zaszkodzić. Może sałatka była nieświeża? Pacjent I — Pewnie, tłumaczyłem to sierżantowi, że to chyba sałatka ci zaszkodziła, ale nie chciał uwierzyć! Pacjent II — Sierżant? Aaaa — ten twój znajomy? Pacjent I — Nie — twój znajomy! W takim twarzowym niebieskim mundurku. Ty mu przecież składałeś życzenia, aż żeście się wywalili! Ja tylko wołałem "gorzko!" i śpiewałem "Sto lat"! Pacjent II — To nie był mój znajomy! Pacjent I — Wiem! Jak cie podniósł za pomocą gumowego przedłużenia konstytucji, wiedziałem, że nie! Pacjent II — Mamy szczęście, że nas tu przywieźli, a nie do Izby Wytrzeźwień... Pacjent I — Musieli tu, przecież w Izbie nie mają ani gipsu, ani bandaży, ani plastrów! Pacjent II - To chodźmy do lekarza, tylko pukaj cichutko, bo mi zaraz głowa pęknie

Gość hi hi hi hi hi hi hi hi hi hi
Pacjent II — Boże, jak mnie głowa boli... To chyba ta słatka mi zaszkodziła. Co oni do niej dosypują? Słuchaj, nam coś jednak musiało zaszkodzić. Może sałatka była nieświeża? Pacjent I — Pewnie, tłumaczyłem to sierżantowi, że to chyba sałatka ci zaszkodziła, ale nie chciał uwierzyć! Pacjent II — Sierżant? Aaaa — ten twój znajomy? Pacjent I — Nie — twój znajomy! W takim twarzowym niebieskim mundurku. Ty mu przecież składałeś życzenia, aż żeście się wywalili! Ja tylko wołałem "gorzko!" i śpiewałem "Sto lat"! Pacjent II — To nie był mój znajomy! Pacjent I — Wiem! Jak cie podniósł za pomocą gumowego przedłużenia konstytucji, wiedziałem, że nie! Pacjent II — Mamy szczęście, że nas tu przywieźli, a nie do Izby Wytrzeźwień... Pacjent I — Musieli tu, przecież w Izbie nie mają ani gipsu, ani bandaży, ani plastrów! Pacjent II - To chodźmy do lekarza, tylko pukaj cichutko, bo mi zaraz głowa pęknie :D

Gość skuk puk
Co tu tak pusto?

Gość a podniose sobie

Gość a po co
??????????

Gość a podniose sobie
BRZYDKIE NIE SA BRZYDKIE TYLKO ZANIEDBANE BO IM SIE NIE CHCE

Gość a podniose sobie
nie pier....nie chce klac,ale kobieto,powiedz mi czy nie umiesz jakos sie ogarnac aby przynajmniej byc interesujaca?

Gość bom bom
Iga kobieto pochlastaj się , bo nie wiem czego ty chcesz.Mam ci napisać ,że jesteś piękna , bo na pewno niezbyt elokwentna.

Gość bom bom
Wyobraź sobie ,że ja też:gwałt, niechcianą ciążę , porzucenie i nawet pożar swego domu.Nie załamałam się i pomimo tego jestem pogodna , mam męża , troje dzieci i udane życie , chyba nawet dostatnie.

Gość smacznego jajka
:D:D:D:D:D

Gość Sex nie jest nudny
Podniesiemy ? ;)

Gość ano możemy
:D

Gość nooooooooooo
nie ma tu juz nikogo

Gość A kogo duszyczka szuka
? ;)

Gość nooooooooooo
fajnego faceta;)

Gość Bardzo fajny facet
Ups ! Udalo Ci się :D Co teraz ze mną zrobisz ?

Gość nooooooooooo
a co proponujesz?

Gość Bardzo fajny facet
To Ty mnie znalazłaś ;)

Gość nooooooooooo
dobra to do rzeczy!ile masz lat?

Gość Bardzo fajny facet
Wow ! podaj górny dopuszczalny pułam, powiem, czy się mieszczę :D

Gość nooooooooooo
40;)

Gość Bardzo fajny facet
Pułap, maksymalny wiek, naturalnie :D