Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo smutna żona

powinnam sie złościć czy wstydzić?

Polecane posty

Gość bardzo smutna żona

jestem mężatką od miesiąca. Wczoraj przytrafilo mi sie coś strasznego :( mój mąż oglądał w aparacie zdjecia ze ślubu i złapałam go na tym, że powiększał sobie i przyglądał sie piersiom w głebokim dekolcie mojej przyjaciółki... Nie bede pisała jaka byla moja reakcja, ale poczulam sie strasznie... :( Zawsze wydawało mi się że znam mojego męża, bo jestesmy razem od prawie 6 lat, a tu taka sytuacja :( zastanwiam sie tylko, czy to ja jestem przewrazliwiona, czy rzeczywiscie to on nie jest fair? :(

Gość gilek
Tacy są faceci...to jest straszne ale tak jest....Powiedz że to Ci sie nie podoba....

Gość bardzo smutna żona
powiedziałam mu, spłakałam sie okropnie. Zawsze mu ufałam... Nie wiem jak ja teraz pozwole mu sie nawet pocałowac

Gość bardzo smutna żona
napiszcie jeszcze coś prosze :(

Nie ma co płakać, chociaż rozumiem,że to sprawiło przykrość... Ja bym na Twoim miejscu wyszukała w necie jakichś przystojniaków i pooglądała sobie tak,z eby widział, ewentualnie jakieś \"och i ach jaki on zbudowany\" ;)

Faceci to wzrokowcy...i pewnie Cię tutaj zaniedługo \"zjedzą\" że robisz z igły widły...Ale to nie jest mile co robi Twój mąż...Co on na to odpwiedział??

Gość no nie moge.........
baby, ale wy durne jesteście to aż normalnie mózg wysiada :-D:-D:-D bedziesz tak płakać i sie denerwować za każdym razem gdy facet spojrzy na biust innej? :-D przecież to normalny zdrowy odruch :-D w telewizji jak bedzie rozbierana scenka to pewnie mu kanał na Animal Planet zmienisz? :-0 oj durne, wy durne:-0

Gość bardzo smutna żona
:) nie chcę robić mu na złośc, bo to nic nie da :( zawsze byłam z nim uczciwa, kochałam tylko jego :( Czuję sie jak idiotka. Gdybym znala go od tej strony, to nie wyszłabym za niego :(

Gość bardzo smutna żona
do no nie moge... słuchaj co innego rozbierana scenka w tv, a co innego kiedy patrzy na piersi mojej przyjaciolki z którą sie przyjaznimy od dziecinstwa, nie oszukujmy sie... Zresztą gdyby patrzył wczesniej moze by mnie to nie urazilo, ale on nigdy sie tak nie zachowywał. Poczuł chyba ze juz jetsem jego i ma w d... co ja czuje

Przede wszystkim powinnaś przestać się zadręczać. Jesteście dopiero miesiąc po ślubie. Cieszcie się sobą i pielęgnujcie uczucia. A wpadki takie jak Twojego męża zdarzają się i są bardzo przykre. Powiedz mu jak się poczułaś bądź przez chwilę obrażona a potem daj się przeprosić . Będzie dobrze - zobaczysz

Gość szczęsliwa9 po 30-tce
po co się tak denerwować...

No to płacz i się zadręczaj... Ja tam się nie przejmuję takimi rzeczami, sama czasem coś chlapnę a propos jakiegoś fajnego gościa i mojego faceta to wzruszy ale w granicach rozsądku.

Gość mortal
ja tam bym się az do tego stopnia nie wkurzyla :O rozpaczasz o takie bzdety, kobieto, szkoda nerwów!

Hmmm smutne bo wlasnie takie drobiazgi dla nas kobiet sa wazne!wiem co poczulas bo zapewne pomyslalas ze twoj maz spojrzal na twoja przyjaciolke jako na obiekt pozadania skoro tak bardzo zainteresowaly go jej piersi.... Masz prawo sie zloscic...

Gość bardzo smutna żona
nie rob komu co tobie nie miłe... swieta prawda, bo on sam powiedział że jakbym ja sie przyglądała na tylki, klaty albo "tam" jego kolegów to by sie wkurzył bardzo...

Gość bardzo smutna żona
pestka M, dzieki że mnie rozumiesz

Gość no nie moge....
Blondi>> i to jest jak najbardziej normalne zachowanie ;-) rzeczywiście robicie z igły widły :-0 czy na tej fotce były tylko piersi tej przyjaciółki? może robił zbliżenie innego szczegółu? jak można być taką histeryczką i to dopiero w miesiąc po ślubie? :-0 mam nadzieje że jeszcze zmądrzejesz :-0

do no nie moge......... Durne nie jesteśmy...poprostu jesteśmy inne niż Ty...śkoro taka jesteś wyrozumiałą i w ogóle to puść facetowi film erotyczny ...niech sobie przy tym dobrze robi a Ty się ciesz....Przecież to powód do dumy...ŻAŁOSNE

Gość bardzo smutna żona
niestety robił zblizenie na same piersi, nie jestem głupia, zresztą on sam sie przynal...

Szkoda życia na takie udręki. Zostaw sobie siłę na większe problemy. Przeprosił Cię za tamto zachowanie ?

a poza tym to dobrze że autorka topiku zachwoała się jak się zachowała...przynajmniej facet wie co może a co nie...a co miała nie zareagowac???

Gość to jest normalne zachowanie
tacy sa faceci , kazdy a jesli wczesniej o tym nie wiedzialas tzn ze dobrze sie ukrywal nistety faceci tak maja ale nie wydaje mi sie zeby to bylo grozne

Gość no nie moge...
gilek>> nie jestem kobietą :-P ad. filmów erotycznych. kiedyś jakieś takie właśnie mądre kobietki pisały tutaj na forum że jak facet ogląda filmy erotyczne to napewno zdradza, a jeśli jeszcze nie to jak nic zacznie :-D:-D:-D rozumowanie podobne do waszego :-0 myślcie dalej takimi kategoriami, a wasze związki bedą z pewnością udane :-0 gratuluje :-0

ja nie móie ze ogladanie filmów erotycznych prowadzi do zdrady! to nie o to w tym chodzi!!! Chdzi o zasade...Mój facet sobie nie życzyłby pewnie żebym oglądała innych facetów i żeby mi to sprawiało przyjemność i ja sobie tego też nie zycze!!!Bo niby dlaczego wy możecie a my nie?!!Przykre to jest i tyle...Jestes facetem dlatego inaczej na to partzrysz...Zreszta Wy tacy jestescie ze uwazacie że Wam wolno wiecej...A niby dlaczego??!!!

Gość bardzo smutna żona
przeprosil mnie za to, ja mu wybaczę, ale jak na razie nie moge patrzec na niego :( i własnie fakt, że pewnie to ukrywał mnie przede mną boli mnie najbardziej...

Gość no nie moge...
gdzie ja niby napisałem że wolno nam wiecej? :-0 gdyby moja kobieta chciała oglądać filmy erotyczne to prosze bardzo. nie ogląda, bo jej to nie interesuje . czasem jak wpadną koleżanki, czy przy jakimś innym spotkaniu padnie kilka słów na temat męskich tyłków czy w ogóle tzw. męskiej urody, ale jak można z tego robić taki cyrk? :-0 co najwyżej moge w żartach ,,ustawić'' jej tok myślenia i tyle :-D naprawde przesadzacie z tym :-0

Gość bardzo smutna żona
zgadzam sie z glikiem oglądanie filmow erotycznych to nie to samo. Ja bardzo kocham swojego meza i nie interesują mnie inni faceci, dlatego nie patrze na nich pożadliwym wzrokiem. a moj mąż widocznie tak mysli, skoro zagląda w dekold mojej przyjaciolki... Zresztą jak wspomnę to pamietam że jak robil nam zdjecia, to robil zblizenie na jej piersi, tylko wtedy myslałam ze to żart...

Gość znaczy to że ma na ciebie
podnosze

a propos filmów erotycznych >> ja nie mam nic przeciw, a nawet jestem za...no nie dajmy się zwariować, rety ;)

Gość bardzo smutna żona
:)