Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alichia

ile trzeba miec lat by wziąść ślub....

Polecane posty

Gość ja myślę tak
wraca się do rodziców, ale normalni kochający rodzice potrafią wybaczać...

Gość MĄDRZY LUDZIE PISZĄ
W Z I Ą Ć!!!!!!!!!!!! W Z I Ą Ć!!!!!!!!!!!! W Z I Ą Ć!!!!!!!!!!!! W Z I Ą Ć!!!!!!!!!!!! Pomyśl o szkole dziecko, a nie o małżeństwie i sexie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elao
ja wzielam slub 5 dni po moich 20-tych urodzinach, chodzilam 5 lat - w narzeczenstwie mielismy byc niecaly rok (slub byl juz zaklepany na koniec sierpnia tego roku) ale zaszlam w ciaze i date przelozylismy na listopad 2005 :) od roku mieszkamy juz w swoim domu, przerwalam studia, jestem na wychowawczym, zajmuje sie synkiem, maz konczy studia , pracuje i jest ok :)

Gość elao
ale dziś i tak dostałam od niego po zebach, bo zupa była za słona. Nie jest więc tak za różowo...

Gość bezmieszkania razem
lece troche posprzatac. a Ty rzeczywiscie pomysl zanimcos zrobisz;) Bedzieszsama wiedziala kiedy przyjdzie Ten czas i czy to Ten mezczyzna;) POWODZENIA:)

Gość Alichia
to nie jest tak ze mam okropnych rodzicow-wrecz przeciwnie wszyscy mi ich zazdroszcza chodzi tylko o to ze sa religijni i moi i jego, a mieszkac bedziemy mieli gdzie bo nie nalezymy do biednych i z jego strony mamy do wyboru i z mojej miejsce do zamieszkania ale nie o to chodzi...

Gość okokokokokokokoko
alichia a teraz jeszcze jedno pytanie wy nie ejstescie biedni czy wasi rodzice. bierzecie slub i to nie wasi rodzice was utrzymuja tylko wy sami wiec teraz sie ejszcze zastanow czy was na to stac?

Gość Alichia
prace mamy dobra ja pracuje w urzedzie miasta on jest kierowca samochodow ciezarowych...

Gość okokokokokokokoko
aha no to calkiem niezle. wiec teraz tylko zamieszkac razem i sprobowac

Gość Alichia
dziekuje za wasze wypowiedzi na ten temat...:)

Gość okokokokokokokoko
wisniowa tego sie juz nie czepiaj. zadna praca nie chanbi jesli ktos to lubi i ma z tego pieniadze.

Gość a dlaczego nie mozecie
najzwyczajniej powiedziec rodzicom"podjeliśmy decyzję, zamieszkamy razem" i nie patrzec na to, ze im sie to nie podoba? jeżeli jesteście niezależni finansowo i utrzymujecie się sami, macie możliwośc zamieszkania razem bez pomocy rodziców to ja nie rozumiem w czym problem...

Gość herhhehhehehehehe
no to macie dobre prace, pewnie jako kierowca obraca panienki stojące na drodze. POWODZENIA! :-(

Gość Alichia
do wisniowej panienki: a ty gdzie pracujesz??mądralo..dla twojej wiadomosci on studiuje logistyke w koncu trzeba od czegos zaczac a wogole zdac prawko na sam ciezarowe z naczepa nie jest prosto-ale skąd ty mozesz o tym wiedziec jestes mądra tylko w gadaniu i zaczepianiu

Gość Alichia
zreszta to nie topik o zawodach..

Gość powtarzam pytanie
a dlaczego nie mozecie najzwyczajniej powiedziec rodzicom"podjeliśmy decyzję, zamieszkamy razem" i nie patrzec na to, ze im sie to nie podoba? jeżeli jesteście niezależni finansowo i utrzymujecie się sami, macie możliwośc zamieszkania razem bez pomocy rodziców to ja nie rozumiem w czym problem...

Gość Alichia
moze strach przed tym ze sie rozczaruja...

Gość oj kochana jeszcze nie
raz ich w życiu rozczarujesz bo zrobisz coś nie tak jak oni by sobie życzyli, ale slub to zbyt powazna sprawa ... nie można się pobierać żeby : "nie zrobic przykrości rodzicom'...