Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęsknioon_a

JAK POZNAĆ CZY SIĘ PODOBAM KOMUŚ ...NA KIM MI ZALEŻY!!!!

Polecane posty

porażka....:/// to mnię pocieszyłaś...hmm...sypiacie ze sobą ale to był wasz wspólny wybór, mi zależy go poznać to mi na razie wystarczy...czy on się odważy powiedziec do mnię te symboliczne cześć boshe juz zaczynam wątpić eh:O...sama nnie wiem co on sam chce ode mnie?!!

ja juz tez nie wiem 😭 dzis z siebie idiotke zrobilam gadajac z kolezanką choc nie o nim..wogole zachowywalam sie jak jakis ulozony kujonek......i jakos nie zauwazylam,zeby sie na mnie gapil....eee wszystko przez mą wade wymowy....17lat i nigdy nigdy zadnego adoratora 😭 😡

i wogole moze go odpycham...tzn.chodze tak wyniosle, usta wydete lekko(taka moja poza obronna przed swiatem) czyli taka niedostepna...a gdy on przelazi obok mnie to odwracam wzrok w drugą strone lub spuszczam glowe...moze przez to sie gapi... :O

cze!Furiously and Deadly !!!;) no wlaśnie ja też tak mam że jak go widzę to zachowuję się jak postrzelona idiotką-całkowicie nnie jak ja :O....gadam tak głośno(nie świadomie) że chyba mnię słyszy na końcu korytaża haha!:O dopiero kumpela mi zwraca uwagę że nie jest głucha i że moglabym się uspokoic wreszcie eh! a ja to wszystko robię nie świadoma rego ...nie wiem może to jakaś samoobrona?!:/

Spróbuj wkręcić się na jakąś imprezę,na której będzie albo w towarzystwo,w którym przebywa.Tylko uważaj-zauroczony człowiek widzi więcej niż jest w rzeczywistości.Dobrze wybadzj sytuację.Mnie też się wydawało,że takiemu jednemu na mnie zależy.Niestety była to tylko moja wyobrażnia.Zdradziłam się z moimi uczuciami i wyszłam na idiotkę.

Gość gfdgfd
a nie lepiej sie popatrzyć bez konsumpcji?

kwaśna pomarańcza cze!🖐️....ja go nie znam tak wogole i nie da się wybadać na jakie on imprezy chodzi :/ ...zresztą on się taki nie wydaje-tzn jest dosyć opanowany taki bardziej dojrzały i chyba nie zabardzo mu w głowie imprezy :O tak pozatym wlaśnie się boję że się zbłażnie, że mi się tylko coś zdaje :Oże mnie lubi:(

Gość sverna
Ale gapienie samo to nic nie oznacza :o Może on się patrzy tylko po prostu, żebyś się tym ekscytowała. Miałam już tak raz i wyszło, że robił sobie jaja po prostu... :o Najlepiej nie dorabiać ideologii. Mam nadzieje, że u Was będzie inaczej;) pozdrawiam

Gość radziu_s
witaj ! podsunełas mi fajny pomysł :) zobacz jak bedzie sam, podejdz do niego i zapytaj sie o własnie te wykład który macie razem czy chodzi czy może wie kiedy bedzie zalka itd. inicjatywa leży po Twojej stronie pomysl o tym ! nie musisz odrazu nie wiadomo co ... zacznij o wykładzie a póżniej jak go kiedys spotkasz np. na przystanku a droga daleka do szkoły i wszystko może sie zdarzyc najwazniejsze zebyście rozmawiali !! pozdrawiam i zycze powodzenia p.s. a znasz może odp na mój post ;) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3333941 R

sverna ...dzięki za nadzieje!:)🌻 dlatego zalożyłam ten topik aby spytac sie was forumowicze czy są jakieś inne sposoby poznania tego że komuś się podobam??!oczywiscie oprucz tego gapienia się !!!

Gość gfdgfd
mnie oniesmiela jak kobieta na mnie patrzy..

radziu_s ....dzięki za pomoc!!!!!pomysł jest niezły!!!!!:Dtylko on nie chodzi na te wykłady ...wrrr.... jak na razie ...bo pewnie go ktoś wpisuje...ale jeszcze pare ich będzie...sprubuje a nóż widelec cos bedzie tylko muszę wyczyc sytuacje bo na tym wykładzie jest dużo moich znajomych i na pewno bedzie go zastanawiac dlaczego go sie pytam a nie kumpeli...no ale jak bedziemy gdzieś na ucz. tylko my to może zagadam :)dzieki jeszcze raz🌻....juz zaraz poczytam twój temat juz lecę;)pozdrwiam!!!

Gość radziu_s
temat szkoła to fajan sprawa sam sobie jak studiowałem i raz własnie moja lube byłą poznałem własnie w podobny sposób ona czekała na wykłady a ja sie spytałem czy ona ma wlasnie teraz wykłady z tym rofesorem a ona że nie ale cos tam słyszała o tym magiku :) i tak sie zaczeło !! fajnie że macie duzo wspólnego chodzi mi o szkołe :) to jest bardzo dobry temat nie wymagajacy wysiłku, wiem że czasami mozna spalic sie w blokach :) hahahaha kiedys musi byc ten pierwszy raz :) pozdrawiam

haha!radziu tylko my jesteśmy na osobnym kierunku i tylko ten wyklad mamy razem na który on nie chodzi:(.....i tak wogóle to on zawsze ma jakąś obstawę tzn kumpli :O ja z resztą też:/...i jak tu dotrzeć do siebie??? raedziu mam pytanko ....czy moze byc tak że jak dziewczyna się gapi(tzn ja) na gościa to moze go to irytować????....raz z nienacka tak mnię wyczył że się wpatruje jak w obraz ;) że jak mnie zlapał to się zmieszałam jaaak martinii bonda haha!!;)

Gość radziu_s
wiesz zależy od faceta tak jak pisałaś że wydaję ci sie ze jest poukładany to bedzie ok poniewaz koledzy zawsze maja jakiś wpływ i rózne podpowiedzi mogą iść chili np. podejdz, leci na ciebie, zalicz itd. i tu jest cięzko wyczuć ale napewno nawet najwiekszego cwaniaka to troche irytuje nie da tego poznać po sobie ale tak jest ! najalepiej beda to subtelne spojrzenia delikatne ! pamietaj nic na siłe ! lepiej wyjdz na przystanek i czekaj na niego póki nie jest zimno zobaczysz facet face to face na osobności jest całkiem inny niż przy kolesiach !

..on jest jeszcze \"spadochroniaż\" więc nie sądzę aby był taki otwarty na nowych kumpli:) ...a z tymi sojrzeniami to właśnie nie chcę przesadzać ale tez nie chcę aby pomyślal że go olewam ..eh:O ...co za problem mam hihi;) gorszy od obronu dyplomu haha;)!

Gość radziu_s
ej po pierwsze spróbuj ograniczyc spojrzenia ! zobacz moze on bedzie to teraz robił za Ciebie :) a teraz wykład jeżeli chodzi o spadochroniarzy to sa kolesie ok sam wspinam sie po skałkach, uprawiam trekking i survival ! moim najwiekszym osiagnieciem jak dotychczas było wejście na mont blanc ! szykujemy sie na elbrus :) goscie z pasja to jest to !!! idealny kandydat :) wyzyje sie na skokach a Ty jak potrafisz słuchać jego opowiadań z jego eskapad to już jest Twój !!! wiem co mówie :)

oj radziu haha!;)\"spadochroniaż\' a spadochroniaż to nie to samo;) on spadł z swojego roku bo pewnie cos nie zaliczył ale mu sie nie dziwie bo u nas na uczelni to norma...bardzo nas nękaja;)... GRATULUJĘ tobie osiągnięć....szczęściara z tej dziewczyny:)

Gość radziu_s
to ładnie ze mnie... !! za moich czasów to nie było takich okresleń hahahaha ale mi głupio hahahahahaha ale powaga postaraj teraz go troche ignorowac to może pomóc, a napewno nie zaskodzi :) czy mógłby moderator skasowac mojego posta=spadochroniarz :))

Gość radziu_s
nie wydaje ci sie ze robimy z tego forum czat :)

....jesteśmy na ścisłym kierunku i nie mamy za bardzo czasu na swoje zainteresowania:O....ale jakby opowiadal to bym z chęcią słuchała :) lubię słuchac ludzi no ale to nie wystarcza aby utrzymac kontakt.....tak wogóle boję sie tego właśnie ze pomysli że jestem nudna czy cośik tam ....a on jest taki ciekawy ze normalnie nie moge oderwać wzroku od miego ...jego sposób bycia i te opanowanie strasznie mnię kreci :);)

Gość radziu_s
słuchaj a może porozmawiamy na gg ???

...no to sobie poczatujmy ;)....nikomu to chyba nie przeszkadza:)...nie martw się tym postem :)🌻 ....co do ignorowania to sie boooooję !!!że potem on nie będzie na mnie zwracać uwagi bo go olalam :( radziu a jak to jest....ja np. na uczelni mam dużo znajomych i zawsze wypada się tam przywitać i pogadać...on to chyba juz zauważył ....czy to moze go odstraszać???????...bardzo bym tego nie chciała:(

Gość radziu_s
czekaj załoze jakiś na chwile lewy

Gość radziu_s
po co ma jakis głupi h albo c pisac głupoty jak siobie to wszystko poczyta !