Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani pedagog...

Radze przeczytać, dobra rada dla dam z tego forum...

Polecane posty

Gość Pani pedagog...
Dziekuje za opinie...dzungla dzungla!szkoda tylko,ze polowa z Was inaczej mowi na zywo! i ma inne zdanie, badz jawnie nie byla by juz taka odwazna!nie sztuka wpuszczac smieci w internet, sztuka jest je selekcjonowac! Oj, prosze wierzyc, ze kiedy Pani zrozumie, ze swiat nie opiera sie tylko na pisaniu na forum! Bo nie widze sensu wpuszczania smieci w internet!Ja wyrazilam swoja opinie, nie jest to rownoznaczne z tym, ze kazda ma z Was to akcptowac, prosze tylko przeczytanie i analizuje...bo teraz jestesmy mlode... chcemy wolnosci...ale ciekawe co na to rodzice itd. o ile rozmawiaja Panie z Nimi, bo moja mama jest moja przyjaciolka!I jestem z tego dumna!Zegnam!

Gość Pani pedagog...
A to dlatego ,ze Pani wypowiedzi sa malo konstruktywne i oprycz szydery nic z nich nie wycigam (prosze wybaczyc jesli urazilam). Pani juz nie bedzie miala "chyba" zajec z pedagogami, mam jednak nadzieje,ze Pani dzieci trafia na odpowiedzialnych nauczycieli, ale rowniez na to,ze Pani tak wychowa swoej dzieci,zeby potem nie zadawlay glupich pytan na forum :)

Gość Pani pedagog...
Bo musze uciekac na zajecia... pozdrawiam (a mame ucaluje)

Gość nikisialka
chcialam zauwazyc i podkreslic to iz forum to miejsce dyskusji osob w roznym wieku dla 36latek malolata bedzie 18latka ,ale wierzcie mi ze na takie strony zagladaja takze panie ponad 40 roku zycia dla ktorych30-36 latka bedzie malolata ,a owe 36 latki itp uwazaja sie za bardzo madre wielce wyksztaucone ... atkze kazda kobieta zasluguje na szacunek a jaka tu mowa o szacunku skoro jedna jest pare lat starsza od drugiej i uwaza sie za najmadrzejsza i najbardziej dojrzalam ..Dajcie spokuj najpierw sie wymaga od siebie a pozniej od innych!!DO KANPSLOVA>>> Ty tez bylas kiedys MALOLATA mowiac Twoim jezykiem i wiele pytan cie irytowalo ,wiec uswiadom sobie ze kazdy ma prawo zapytac i wiele osob potrafi z kultura odpowiedzieca i wcale nie maja sie za super dojrzale i wogole i wszczegole mimo tego ze sa starsza ..A z teog co widze to wiekszosc pan spowodu starszego wieku ma wielki powod do dumy-ja na wazym mniejscu nie byla bym dumna z tego ze mam tyle lat,a raczej bym zazdroscila bo lata mlodosci to najpiekniejsze lata w zyciu....

Gość nikisialka
chyba ze zal wam * sciska ze nie macie tyle jat(niej kulturalnie) :)