Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula_p

Kolejność ząbków???

Polecane posty

Gość paula_p

Dziewczyny Mój Mały ma 2 dolne jedynki i od jakiegoś czasu wyglądam tych górnych jednyneczek. Ale jest cisza. Dziś zauważyłam, że na górze na zaczerwienione dziąsełko i białą plamke w miejscu zaczerwienienia i takjakby malutką ranke na tej białek plamce. Ewidentnie wygląda na wyżynający się ząbek. Zmyliło mnie tylko miejsce tej zmiany... Otóż rzecz dzieje się w miejscu górnej lewej dwójeczki... :O Czy to możliwe, ze wyjdzie dwójka kiedy jeszcze nie ma jedynek??? Zgłuypiałam totalnie i zaczęłam podejrzewać, że może Mały skaleczył sobie dziądełko jakąś zabawką... :O Czy koleknośc jest ważna???

mojemu maluchowi wyszły najpierw dwie jedynki na dole potem dwie dwójki zaczeły wychodzic i jakw yszły do połowy do jedynki górne kóre z zcasem dogoniły dwójki bo jedynki szybciutko rosna teraz mu wyszły czwórki a trójek nie ma jeszcze

a mojemu synkowi na początek wyszły dwie dolne jedynki.Potem były dwie górne jedynki,potem jedna dolna dwójka i teraz wyszly 2 góre czwórki.Tez smiesznie wychodza ale ja na Twoim miejscu bym sie nie zamartwiała