Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kraglutka

chcialabym w sobote zaskoczyc moje faceta w lozku

Polecane posty

Gość opowiadamy sobie
między innymi takie tematy z kafe :-P

nie mam po co chudnac moja waga jest ok :) chcialabym zrobic cos szalonego a niestety nie naleze do tych ognistych napalonych temperamentow :(

Gość Kopnij go w jaja
Będzie bardzo zaskoczony :)

Gość jak to ostatnio malolaty robia
nagraj na komorke i w neta pusc :/ ;) .......a tak powaznie sama wymysl cos co by sie spodobalo, mocniejszy makijaz inne uczesanie i ladna bielizna- a facet tego warty??:D

Gość powiedz mu
kochanie a tak przy okazji jak juz rozmawiamy... jestem w ciąży murowane, że będzie zaskoczony

Gość bo o tej porze
to siedzieli wszyscy z rodziny Bambusakich :D no nie wiem ogol się tam na zero i striptiz:) gdzie nie moze Cie dotknąc.. a potem ostry seksik:D

Gość PlayPlay
Ubierz się sexy - koneicznie pończochy. Włącz nastrojową muzykę. Usiądź przed nim na fotelu lub krześke z najszerzej jak możesz rozłożonymi nogami i wykonaj 30 min pokaz, w którym pieścisz się sama. Uzyj zabawek jeśli dasz radę. Jeśli masz warunki, to możesz to zrobić w łazience polewając ciało mlekiem. Nie pozwój mu się dotkąć w czasie pokazu. Po 1/2h będzie rozpalony do czerwoności. Wskazówka: Poćwicz wcześniej przed lustrem. Kluczem so dukcesu są powolne ruchy !