Kasienka_sw 0 Napisano Październik 18, 2006 Odstawilam piguly na miesiac, po miesiacu znowu zaczelam brac i... ku mojemu zdziwieniu okres mialam taki sobie (zawsze byly bolesne i dosc obfite), a potem przez caly czas (tzn jak juz zaczelam znowu brac piksy) mialam codzinnie plamienia... no i teraz znowu mam przerwe i okre-tzn to krwawienie znowu jakies bezbolesne i malo obfite... no i sie troche niepokoje o co chodzi.... jesli chodzi o ciaze to napewno to nie to, ale nie wiem o co chodzi-czy to mozliwe ze moglam sie tak rozregulowac??? za tydzien mam wizyte u lekarki to sie pewnie dowiem o co chodzi ale moze ktos mial podobnie i mi cos napisze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_sw 0 Napisano Październik 18, 2006 nikt mi nic nie napisze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z ktorej strony ladna Napisano Październik 18, 2006 po co odstawialas piguly na miesiac tak z ciekawosci pytam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasienka_sw 0 Napisano Październik 18, 2006 no bo od jakiegos czasu nie bylam z facetem i stwierdzilam ze skoro nie mam faceta to po co brac piksy, no a jak je juz odstawilam to sie pojawil nowy facet.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boom 0 Napisano Październik 18, 2006 tak to mozliwe ze wszystko sie rozregulowalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach