Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryko

Policja zaczęła ścigać osoby ściągająe prze P2P trzeeba się już bać?

Polecane posty

Gość mam wrażenie ze jestem
na Białorusi, ale nie- to nasza poczciwa Polska

a co to jest dynamiczne ip ? a co do tematu to jest bez sensu!!! a tak swoja droga to nie beda scigac tych prawdziwych przestępców bo sie ich po prostu boją, zawsze tak było, jest i tak zostanie. będą sie dopier***c do nas małych bezbronnych, bez pieniąków, któzy tylko muzy chca sobie posłuchac :(

Gość piratt
Zaczęli od kolesi ci po kilkadziesię giga udodstępniali na wp też pisze o nowych akcjach

gosiu dawno juz to stwierdzilismy :) masz racje policja boi sie przestepcow ( tych z prawdziwego zdarzenia) naprawde koszty ktore my robimy sa minimalne w porownaniu z przestepcami wiekszego kalibru :P Mojego znajomego z neta z Gliwic odwiedzili kilka miechow temu policmajstry. Zabrali mu kompa plyty i inne szpargaly. Straty wyceniono na ponad 300 tysiecy zlotych. Do tej pory kolo cieszy sie wolnoscia i ma w d..... policje i sankcie karne. I barrrrrdzo dobrze ;) wpakowaly mu sie niebieskie typy do mieszkania o 6 rano obled policyjne panstwo psiakrewka brakuje prohibicji ( choc podobno chca ja wprowadzic ) i godziny policyjnej Jka tak dalej pojdzie niedlugo dojdzie do lapanek jak podczas wojny ;(

a dynamiczne ip to nic innego jak zmienne ip takie ma neostrada. Za kazdym razem jak l;ogujesz sie do sieci dostajesz inne ip :)

Gość nie pojdziesz siedzieć
ale będziesz miała brudy w papierach i 1700 do zapłacenia

Gość no to dużo
czytałem że kary wlepiają od 400 do 7000

Gość brum rum brum rach ciach
w dupie ich mam i tak bede sciagac :)