Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Giertycha

ooookkkrrrooopppnnneeee BUTY!!!!

Polecane posty

Gość no rzeczywiscie paskudne...
Błąd 404: Strona nie została znaleziona Nie znaleziono poszukiwanej przez Ciebie strony Allegro. Możliwe, że zmieniła nazwę lub została usunięta z serwisu. Spróbuj poniższych opcji: upewnij się, że wpisany przez Ciebie adres strony jest prawidłowy, przejdź na stronę główną Allegro lub zajrzyj na stronę z oferowanymi przez nas Usługami, znajdź aktualnie sprzedawane przedmioty, korzystając z poniższej wyszukiwarki lub skorzystaj z wyszukiwarki zaawansowanej, przejrzyj oferty naszych Użytkowników w poniższych kategoriach, skorzystaj z naszej pomocy

Gość OLIVIA_
Błąd 404: Strona nie została znaleziona Nie znaleziono poszukiwanej przez Ciebie strony Allegro. Możliwe, że zmieniła nazwę lub została usunięta z serwisu. Spróbuj poniższych opcji: upewnij się, że wpisany przez Ciebie adres strony jest prawidłowy, przejdź na stronę główną Allegro lub zajrzyj na stronę z oferowanymi przez nas Usługami, znajdź aktualnie sprzedawane przedmioty, korzystając z poniższej wyszukiwarki lub skorzystaj z wyszukiwarki zaawansowanej, przejrzyj oferty naszych Użytkowników w poniższych kategoriach, skorzystaj z naszej pomocy.

Gość mama Giertycha
wpisz dziecko nr albo nazwę w wyszukiwarce allegro

Gość OLIVIA_
Buty są owszem masywne i niełądne ,ale jak ktos takie lubi...bardzo prosze

Gość zaluzja
czy wy slepi jestescie!!!! spojrzcie na koniec linku jak go klikniecie!! oOO pojawilo sie cos! wiec to wykasujcie!!! Kurrrrrrrwwwa jak mnie wkurwia ze ludzie sa slepi...i ze nie dają enterów po linku :D

Gość mama Giertycha
natia oj głupia jestes heeee

Gość mama Giertycha
ale ja się tego mogę nauczyć,a Ty już nie zmądrzejesz :-D