Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eej ludzie

Jak pachniec cały dzien

Polecane posty

Gość eej ludzie

trzeba kilka razy sie perfumowac?

zależy, jakie masz perfumy. jeśli wysokopółkowe, to czasami wystarczy rano ich użyć. jeśli jakieś tanie, to co kilka godzin.

Możesz użyć pachnących kosmetyków, np. szampony i odżywki do włosów Clairola, zapach utrzymuje się na nich bardzo dlugo. Albo kupic pachnący balsam do ciała i smarować nim co jakiś czas dłonie w zastępstwie kremu do rąk.

Hrabina pachnie złay dzien , nie dopsikując sie bo perfumy zostawia w domu . Ale mysle , ze każdy kto uzywa antyperspirantu , żelu pod prysznic , perfum o tej samej nucie zapachowej nie ma z tym problemu :)

dobry antyperspirant i woda pefumowana, ale dobra - jaki idę wieczorem się kąpać to jeszcze czuję zapach :)

Gość co to ma byc
Hrabia, a co jak ktos ma delikatna skóre i nie moze np uzywac perfumowanych zeli i balsamów??

Gość do olena
Ale mi chodziło o to co hrabia pisał o zelach do mycia np. Czy aa albo galena ma zarówno zele balsmy jaki perfumy??? nie wydaje mi sie....Wszytskie kosmetyki majace ta sama nute zapachowa maja w sobie perfum i chemie...a ja lubie tylko oryginlne perfumy