Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu czemu

cerazette-spadek libido-zauwazyłyscie?

Polecane posty

nie zauważyłam, jeśli karmisz masz małe dziecko, to raczej ze zmeczenia, niewyspania.

Gość a dlaczego
ja zauwazyłam-niestety-jeszcze z m-c karmienia i przejde na harmonet

Gość Dagusia23
nie bierz tego góewna!!!! po tym sie zachodzi w ciążę.

Gość czemu czemu
dagusia23 ????????

Gość Dagusia23
niewiem czemu ale tak jest!!! znajoma urodziła bliźniaki druga biorąc cerazette tydzień temu usuneła ciąże!!!wiem że to jedyne tabletki dla karmiących ale przemyślcie to.

Gość enteraaaa

spadku libido nie mam, ale za to plamię już od miesiąca a do tego czuję się jakbym była w ciąży (mdłości, bóle przucha, zmęcznienie).... Dagusia - przerażasz mnie...

Gość enteraaaa
zieloneszkiełko ja to nawet ruchy czuje-paranoja-test robiłam-negatywny-biore 3 cie opak-miało byc lepiej(tzn plamienia miały ustepowac)a tu duppppa blada:(mam jeszcze 1 opaki chyba nie wezme wiecej tylko jaka jest alternatywa? gumki nie wchodza raczej w gre

Gość enteraaaa
a do tego co dagusia napisała mi gin mowiłze trzeba miec duza dokładnosc przy zazywaniu cerazzete a pewnosc ma sie dopiero po wzieciu całego opak

Rany boskie, Dagusia ogarnij się... Nie brała i gada jak potłuczona... Twoje znajome pewnie zapomniały tabletek, w ogóle ich nie brały, albo brały co innego... Brałam Cerazette rok. Nie zaszłam drugi raz, libido owszem nie było takie jak przed ciążą, ale to ze względu na karmienie i zasuw przy maluchu... Nie słuchajcie opinii, które zaczynają się w stylu \"Antka żony brat rodzony miał kuzyna co ma syna..." ...

cerazette trzeba brac WYJĄTKOWO punktualnie, bo zawieraja bardo mala dawke hormownow , nie powinno byc nawet 30 min opóźnienia bo moga wtedy starcic skutecznosc. ja zauwazylam wyraźny spadek libido po cerazette:O po co mi tabletki skoro biorac je i tak nie mam ochoty na seks..;)? teraz ich nie biore i wszystko w tym temacie wrocilo do normy