Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeginają .....

REKLAMY POLSATU - PRZESADA

Polecane posty

Gość przeginają .....

Wczoraj oglądając wieczorem na polsacie film, który ciągle był przrywany reklamami nie wytrzymałam i policzyłam (z nerwów :) ) ile w jednym bloczku reklamowym puszczą reklam i nie uwierzycie ile mi wyszło: 27 REKLAM ZWYKŁYCH I 5 Z SERII POLECAMY JAKIS PROGRAM - oni naprawde przesadzają.

Gość przepisy to niby regulują
powinno być nie więcej, niż 15 min. na godzinę. zmierzyłam im kiedyś czas i oczywiście okazało się, że nie przestrzegają przepisów.

Gość a widzieliscie
nie pamietam chyba na tvn zaczyna sie reklama i juz mam wstac siusiu a tu napisy "tylko jedna reklama" wiec nie wstaje, czekam, byla jedna reklama a po niej ....... od nowa napisy REKLAMA i ciąg reklam, są beznadziejni!!!!!!!!!!!!

Gość przeginają .....
wiecie co jest w tym najśmieszniejsz, że można spokojnie oglądać dwa filmy na raz. Na polsacie są reklamy no to pyk na tvn i "15" min filmu- reklama to na polsat(bo tu akurat sie skończyły- reklama i tak dalej :)

Gość przeginają .....
pijawka ale czasem tak sie ładnie składa

Gość przepisy to niby regulują
następnym razem nie trzymaj, bo się pochorujesz albo posikasz;) nie widziałam tego, ale to jest szczyt chamstwa.:D

Ja kiedys oglądając jakis film na polsacie, w przerwie reklamowej, zdążyłam wziąc prysznic (a długo sie lubie pod prysznicem kąpać), umyć głowe, cos tam ejszcze w łazience zrobic i jak wyszlam mysląc że już mi sie zaczoł film, okazało sie że są dalej reklamy-te któe puszczają po polsat poleca. Zwariować można. Nie da sie tego oglądnąć.Juz zpaominasz co było w filmie i na czym sie ksonczyl. Nie mówiąć już o przerywaniu w najmnije odpowiednim momencie.

ja też oglądałam wczoraj film na polsacie i normalnie tak się wkurzyłam że puszczaja teraz po 2 bloki reklamowe (prawie 20min!!!) że nie obejrzałam końcówki

Gość gość
Jak programuję telewizor lub tuner to niechciane programy kasuję a polsat pierwszy . Człowiek przyjdzie z drugiej zmiany i nie może obejrzeć filmu do końca bo z***bany reklamami.Oszołomy