Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18latka______

Jak przestac wstydzic sie chlopaka?

Polecane posty

Gość 18latka______

Jestesmy ze soba od prawie 3 tygodni ale ja jeszcze czuje jakies spiecie, wstydliwa jestem, on to odczuwa i mowi ze nie chce by tak bylo. Co zrobic ? :( Czy to normalne ? Dodam ze to moj chlopak po 2 letniej przerwie.

ale czego konkretnie się wstydzisz? czegoś w chłopaku czy czegoś w sobie przed nim, bo wyraziłaś się mało dokładnie

Gość 18latka______
chlopaka sie przed znajomymi nie wstydze, no zawstydzam sie jak mnie dotknie, ja sama wstydze sie go dotknac , pogladzic :O

Gość 18latka______
po co mam sie zastanawiac, jak ja tego chce. tylko wlasnie to jest swieza znajomosc i mam nadzieje ze to minie!

Gość nrtt
mam 23 lata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość **p*p*p*p*
nrtt, witaj 🖐️ w klubie przegranych :D:D:D

eee, to normalne, jestescie ze soba dopiero 3 tygodnie, nic na sile, daj sobie czas, powolutku bedziesz coraz smielsza. :) Staraj sie wyluzowac.

Gość edy
mowia ze miłosc nie ma wstydu.. wiec ja nie widze powodu zeby sie wstydzic do ukochanego czy tam ukochanej to głupstwo jednym słowem... traktujesz swojego chłopaka jak przyjacila mowisz mo wszystko i wgl. ale co zrobisz skoro macie jaki drazniacy temat? spalisz jana? pff. to jest wgl nie potrzebne

Gość ojooooj
ja sie na mojego otworzylam gdzies po pol roku znajomosci- czulismy sie dosyc swobodnie razem, a tak ze wogole juz bylam normalna bardzo taka jak zawsze to ponad rok :) Dzis jestesmy razem 2 latka

Gość ojooooj
pozatym co to za chlop ze nie potrafi cie zrozumiec? :( pewnie tez tak jest bo Ty jestes dziewica a on juz nie jest prawiczkiem a to tez ma duzy wplyw :D

Gość oooto*jaa
jestem z moim chlopakiem zaledwie kilka dni, ale znamy sie dobrze juz kilka lat (otóż bylismy przyjaciolmi w gimnazjum i 2 lata szkoly średniej) i cos sie zmienilo.. Inaczej nam sie rozmawia... A to ze jestes dziewica nie ma nic do znaczenia.. :D ja nie jestem, a mimo to czuje to samo... :D to sa uroki (nooo moze troche wady) zakochania. :* nie boj sie to minie.

Gość Pic Pic
hahahah ja napierw przeczytałam , ze od 3 lat..ale masz dziewczyno problem wg to normalne 3 tyg to za mało, zeby sie na maxa przy kims wyluzowac kogo sie nie zna tak naprawde..ale powodzenia w głaskaniu;]

Gość pewnieeeeeeeeee
"po co mam sie zastanawiac, jak ja tego chce. tylko wlasnie to jest swieza znajomosc i mam nadzieje ze to minie!" minie...3 tygodnie to za mało

Gość Ona 13 ; >
oj nie masz czego sie wstydzić. :> ja tez tak mam czasem :> ale mysle sobie... mam jedno zycie przecierz nic sie nie stanie a chlopacy lubia takie dziewczyny otwarte.:> gadaj z nim o byle czym jak z nim rozmawiasz czuj sie jak bys rozmawiala ze swoja przyjaciolka i jak chcesz go zlapac za reke lub przytulic [na poczatku] mysl ze pocieszasz kogos bliskiego a gdy chcesz go pocalowac to powiedz; a co mi tam? mam jedno zycie.!