Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_monika

ile w udach?

Polecane posty

Gość przytulka
tak bez stanika bo by mi szelki wystawaly:) no nie obwisaja i to jest c rozmierek.ok 95 w obwodzie

Gość ona ma rozmiar DD jak nic

Gość przytulka
nie dd:((( ja mam c:(( po tabsach anty...ok 8 miesiecy microgynonu21

Gość ona ma rozmiar DD jak nic
dziewczyno ale mi sie rzucilo w oczy najbardziej to ze ty jestes bardzo szczupla i mas zsliczne paznokcie. dlaczego chcesz schudnąc??ile ty teraz wazysz ??

Gość POTWIERDZIC MUSZE
ma slicznepaznokietki ,zadbane i naturalne i kochajacego chłopa przy sobie .wtedy kazda laska jest piekna jak jest szczęsliwa!

Gość przytulka
wlasnie paznokcie wtedy byly inne teraz sa krotkie i polamane:/ na prawde.chce schudnac bo uwazam ze jestem gruba.nie podoba mi sie to ze mam boczki i brzuch duzy.waze 58

Gość przytulka
kurde ja na serio ma teraz okropne paznokcie:( nie moge zapuscic.

Gość POTWIERDZIC MUSZE
ale wtedy mialas sliczne teraz masz brzydkie i ,lamia sie bo sie odchudzasz:):)i po co ??zgrabna jak cholera jestes..masz w udach 52 cm??to przeciez malo.. po co ty sie odchudzasz??

Gość przytulka
uda mi nie przeszkadzaja ale brzuch i boczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja to dopiero jestem .... mam 172cm wzrostu ... waże ok 54kg udo ma 50cm ... w biodrach mam 89 cm ... ale piersii to katastrofa 80C moze nawet 80D ... wiecie jak to tragicznie wygląda :(:(:(:( wsydze sie bo normalnei od tych piersi to sie garbie ... nigdy nei zakladam obcislych bluzek bo na cyckach sie opinajo przez co wydajo sie jeszcze wieksze i do tego na brzuszku bluzka wisi zamiast sie opinac ... :O:(😭 poprostu bluzka jest do cycków dopasowana a za duza do calego ciala ... a jak juz zaloze tako obcisło ze idealbnie lezy to piersiii jeszcze wieksze sie wydają ... tragedia wstydzesie ... zawszena bluzki zakladam bluuzy czy to lato czy zima .. zawsze bo wtedy nei widac ze so takei duze :(:(:(

Gość POTWIERDZIC MUSZE
nuska dawaj fotke :)piersi rzecz jasna?przesadzasz napewno.

Gość POTWIERDZIC MUSZE
nuska a ile masz w biuscie centymetrów??tak z ciekawosci pytam

Gość nuskka chyba klamiesz
przeciez napewno niemasz aż takich duzych piersi jak piszesz?co ?wiekszemasz niz doda?nie klam..

ok jutro wrzuce napewno ... bo dzis juz musze isc ...porobie sobie i wstwie a mzoe ktos powiedziec jak na to stronke wrzucic te foty zeby móc tu zamiescic???

Gość przytulka
dajesz na www.imageshack.us dajesz przegladaj pozniej host it pozniej kopiujesz linka na samym dole i wklejasz tu:)

Gość producentka
60 cm, to ja mam w talii.....

Gość przytulka
no to masz super talie!

Gość nuskka chyba klamiesz
szkoda ze nuska dzis nie dala foty ale jutro mam nadzieje da:)dziwne ze taka chudzinka ma takie wielgasne piersi..

Gość pppp
moja kolezanka tez tak ma wiec ja jej wierze

ja wcale nie jestem tako chudzinko mam 172 i waze 54-55kg mam troche tłuszczyku na brzuszku i małe boczki, w biodrach mam 89 ... mam nawet nie za duzy tylek ... ale cycki są duze i okropnei to wygląda ... pogrubia całe moje ciało wydaje się byc o wiele grubsza przez te cycki kumpele mówią mi ze gdyby nei one to byłam bym o wiele chudsza znaczy wydawałabym sie o wiele chudsza..:( jutro se fotki porobie i wstawie,,,

ja wcale nie jestem tako chudzinko mam 172 i waze 54-55kg mam troche tłuszczyku na brzuszku i małe boczki, w biodrach mam 89 ... mam nawet nie za duzy tylek ... ale cycki są duze i okropnei to wygląda ... pogrubia całe moje ciało wydaje się byc o wiele grubsza przez te cycki kumpele mówią mi ze gdyby nei one to byłam bym o wiele chudsza znaczy wydawałabym sie o wiele chudsza..:( jutro se fotki porobie i wstawie,,,

Gość do nuśka
śmieszna jesteś - masz aż 10cm więcej w biuście niż w biodrach? ????? to ty jak pamela powinnaś wyglądać:D

Gość dziekuje ci bardzo za ta
nuska daj fotke blagam:)obiecalas:)

nuska ale prosze nie zapomnij wstawic fotek dobra???jutro tu zajrze i bede wypatrywac ich :)nie wierze ze masz takie okropne cycki..napewno ladnie to wyglada

no jeju :(:(:( mówie prawde jutro foty pokaze i nie wyglądam jak pamela:( ... mam tego dosc ze jaak ide i mam bardziej obcisło bluzke to kazdy zwraca uwage na moje cycki ... słysze rozne glupie krepujoce i obrazliwe dl a mnei komentarze :(:(

bo nuśka jak pamela wyglada :)

nuska ale przeciez to fajnie ze masz duzy biuscik.. przeciez fasceci uwielbiają takie a zwłaszcza u szczuplych laseczek..co ty narzekasz??

Gość nie uwierzę dopóki nie zobaczę
że ktoś może mieć więcej w biuście aż o 10cm niż w biodrach niuśka gdzie zmierzyłaś te biodra? na kościach czy na środku pupy? tam gdzie jest najszersze miejsce?

Gość nie uwierzę dopóki nie zobaczę
oczywiście jeśli to cyce naturalne, bo silikony to wiadomo - Pamela ma 86cm w biodrach i 99cm w biuście:D