Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dillah

Szpital- w czym?

Polecane posty

Gość dillah

mam isc do szpitala na 2-3 dni. na zabieg malutki. Chcaialm sie dowiedziec czy tam obowiazkowo trzeba chodzic caly dzien w pizamie?? czy w normalnych ciuchach? I czy jedzenie przynosza zawsze do pokoju ( osobom sprawnym).Chodzi o to,ze moga chodzić, poruszać się.

Gość możesz chodzic np.
w dresowych spodniach i koszulce ale zwyczajowo obowiązują koszule nocne i pidżamy, do tego szlafroczki. jedzenie podjeżdża do sali na wózku i chorzy chodzący podchodzą po swoje porcje a chorym leżącym donosi się na stolik.

Gość dillah
Dziekuje Ci:) Ale mi sie tam bedzie nudzic... Bez internetu... jest tv chociaz ? Chyba tak.

Gość nie ma obowiązku
piżamy, to że jesteś w szpitalu, nie oznacza, że jesteś chora, w końcu to jakis mały zabieg. Dres w zupełności wystarczy.

W szpitalu bylam 2 razy ale zawsze z wypadku. Wiec mialam co mi dali :D W czym bedziesz chodzic to wszystko jedno wazne, zebys wziela sztucce, kubek, szczoteczke i paste i papier toaletowy!! :D

Gość dillah
Co??papier toaletowy??!!! Co w szpitalu nie daja do wc??!!!! SKANDAL!!!!

Jeszcze zależy od standardu w szpitalu...Akurat tam gdzie ja byłam trzeba mieć swój papier niestety :o Ja już pod koniec w sumie mogłam iść sobie po jedzenie, ale kucharki widocznie stwierdziły, że nie bo nim ja się podniosłam to zdążyły dojść do stolika :P TV nie miałam ale jakoś przeżyłam ;)

Gość Aśka z Kielc
koniecznie zabierz pigułki lub prezerwatywy. Lekarze to wyjątkowi podrywacze i na pewno nie pozwolą ci sie nudzic w nocy. Tylko że oni preferują seks bez zabezpieczenia. Co za brak wyobraźni z ich strony!

Gość da się przeżyć
W szpitalu wcale nie jest tak nudno, oczywiście o ile trafisz na sympatycznych współlokatorów. Ja w szpitalu leżałam tydzień, w ciągu tego tygodnia praktycznie ciągle spalam, czytałam książki, rozwiązywałam krzyżówki. Jeśli chodzi o strój, ja nie mialam dresu. Chodziłam w piżamie i szlafroku, bo tak było mi wygodniej. Musialam dużo leżeć i wypoczywać, więc dres okazałby się nieużyteczny.

Gość hajdihoł
jak zabieg malutki to nie zdazysz sie znudzic a juz wyjdziesz