Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomadi

DOBRE SERCE PILNIE POSZUKIWANE,KTO MI DA?

Polecane posty

masz szefa aborygena??;) mój nie wpadnie.... ma biuro jakies 40 km. stad:) a sales manager;) wyjechal na 3 tygodnie, wiec mam luziiiiiiiiiik:D Ty zaraz pewnie do domu bedziesz uciekala?? masz gg??

Gość bonia_79
a czym ty sie michas zajmujesz w tej swojej warszawie? i czemu pracujesz az do 22 :(

heh........ handelek.... a zec trafilo mi sie pracowac w jednym z centrow duzych to niestety musze tu siedziec tak jak ustalili godziny otwarcia.... zamykalbym o 18 max. i bylby luzik.... ale nic nie poradze.:)

Gość bonia_79
centra handlowe to niestetety przeklenstwo!!!! ja bym wszystkie w niedziele pozamykala. ale i tak masz dobrze ze masz net.

bonia,witam,powiedz mi...Ty tez szukasz dobrego serduszka? Michas,straszny dzien mialam.Po pracy zwalili sie znajomi i nie wiesz jak jest,jestem wypompowana;)

Gość bonia_79
tez szukam takie serduszko w ktorym sie zakocham i dla ktorego bede w stanie zrobic wszystko (no prawie :) ) chce zasypiac i budzic sie przy nim dzielic smutki i radosci...

hehehe tez bym w niedziele pozamykal.... co najciekawsze wiekszosc wlascicieli firm ktorzy maja stoiska w takich molochach tez jest za tym:) na cale szczescie mam co drugi \"lykend\" wolny.... a jutro ruszam do Kazimierza i wracam w poniedzialek rano dopiero.... luuuuuuuuuuzzzzzzzzzzz;)

Gość bonia_79
ja bardzo lubie jak do mnie przychodz znajomi zabijaja na chwile moja samotnosc

Gość bonia_79
woow ja zawsze chcialam jechac do Kazimierza ale jakos sie nigdy nie zlozylo :( ale wszystko jeszcze przedemna, taka mam nadzieje

to fajnie---nie jestem sama:) Michas---a powiedz mi spod jakiego znaku jestes?To banalne ale mnie ciekawi.

a ja kiedys bylam w Kazimierzu na wycieczce szkolnej ale nic a nic nie pamietam:)

w Kaziku bylem ostatnio ze 20 lat temu;) na wycieczce z rodzicami........... ehhhhhhhh .......jaki ja stary jestem;):D

hehehehe...... strzelec ma tak samo:) zreszta od milosci do nienawisci jest pol kroku.... tak mowia;)

Witam:) Zajrzałem na chwilę;) zobaczyć co tam u was. Widze że dyskusja trwa w najlepsze hehe:D A do Kazimierza można jeszcze zajrzeć, byłem tam 2 tygodnie temu. Fajnie, tylko wkurzają cyganki co zaczepiaja ludzi:O , przejć spokojnie nie można. A ja jestem waga;) Ide już spać, jutro do pracy i muszę wcześnie wstać.Dobranoc:) 🖐️

No to Ramirez..... trzymaj sie ramy;) mnie cyganka raz wrozyla i wszystko sie sprawdzilo jak na razie;) ale i tak w to nie wierze:) Dobranoc chlopaku:)