Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomadi

DOBRE SERCE PILNIE POSZUKIWANE,KTO MI DA?

Polecane posty

Gość hej i jak
się toczy dalej ta historia? jestescie razem jeszcze?

Jak się toczy?29 listopada obchodziliśmy 2-gą rocznicę naszego związku:).Czyli \"internetowa\" miłość kwitnie.Wszystkim którzy w nią nie wierzą powiem tylko że się mylą...w sieci można znaleźć prawdziwe uczucie:):)

Jak się toczy?29 listopada obchodziliśmy 2-gą rocznicę naszego związku:).Czyli "internetowa" miłość kwitnie.Wszystkim którzy w nią nie wierzą powiem tylko że się mylą...w sieci można znaleźć prawdziwe uczucie:):)

Gość zazdroszcze ci nomadi
nie jest tak prosto znalezc kogos ok

Gość Jolciaaa
przeczytałam i gratuluję! niewiarygodne, a jednak...trzymam za Was kciuki kochani:-)

Gość Calamity Jane
ale wygrzebalam temat... ;) :D

Gość Calamity Jane
milo ;) 👄

;) Nomadi, czy Ty czujesz, że to już trzeci rok nam mija??:) Zleciało, co?? Fajnie tak poczytać i powspominać. Żałuję tylko, że nie mam archiwum tamtego numeru gg:) 🌻 dla Ciebie, moje Słońce!!! Kocham Cię!!

Hmmmm..... Autorka chyba zapomniała o tym topiku... I nie tylko o topiku... Co zrobić?? Życie... Widocznie są dla niej ważni, ważniejsi i najważniejsi... A, że zostałem ostatnio zepchnięty do pierwszej kategorii... Zresztą po co ja to piszę?? Czy kogoś tu w ogóle jeszcze interesuje co JA czuję???

Gość ja bym Ci dal nomadi...
ale musze je pozszywac najpierw i nie wiem, ile mi to czasu zajmie, bo mi taka jedna rozszarpala, przezula i wyplula, po czym sobie znalazla lepsze(go)... a moje serce podobno bo bylo za dobre:(

Jak łatwo jest stracić zaufanie... Daliśmy dupy oboje, po całości... Nie wiem co będzie dalej, ale na pewno nie będzie już tak, jak było...:(

Gość zaśnieżone pola
Michal są wzloty i upadki ... obyście sie z tego upadku podnieśli . Tego Wam życzę jak i pewnie duża ilość czytajacych ten topik .

Nie wiem czy damy rade... Dzis zrobilem cos, czego nie powinienem byl robic nigdy... ale dzieki temu dowiedzialem sie paru rzeczy.. a potem sie schlalem jak swinia i pojechalem do niej... nie wiem co bedzie... prawdopodobnie wielkie nic.. okaze sie..

Dostałaś wszystko, czego chciałaś. Dostałaś to czego szukałaś (patrz temat)... A ja nie dostałem tego, czego oczekiwałem... Ty lubisz się bawić i nigdy nie dorośniesz. Mimo tego, że już 4 z przodu.. A może właśnie dlatego?? Nie wiem. Przestałem już w to wnikać. Wczoraj postąpiłem bardzo podle... Ale gdybym tego nie zrobił, byłbym cały czas wykorzystywany. A ja tego bardzo nie lubię... Wiedziałaś o tym, a mimo to zrobiłaś to, co zrobiłaś.... Życzę szczęścia!! Baw się dalej.... I powodzenia.

No i jak tam nomadi? Znalazłaś już to serce dobre?;) Pozdrawiam Cię serdecznie...:D:D:D boni... a Ty? masz już to, czego szukałaś?:) Ciebie też pozdrawiam ciepło!:)

Gość [serce]
jak skończyła się ta historia?

Gość całość przeczytałam
też jestem ciekawa jaki finał? Michas, jesteście razem? Miło by słyszeć, że taka miłość jest możliwa...

Gość i skonczyla sie wielka
loooove:(

Gość a co!
ale smutno:( a tak się pięknie zaczęło

Gość całość przeczytałam
bardzo mi przykro... Musiało boleć...jednak trochę trwało...

:) Czasami coś się dostaje od losu dobrego, czasami los kopie po nerkach... Ale wszystko można przetrzymać.. Nie jest tak, Nomadi? Życie...:D:D:D:D:D:D:D:D

michalku sralku kuzwaa mozesz mi napisac po chugona wyciagasz tak stary temat z czelusc kafe ?

salucie... boli cie coś? to do lekarza pierwszego kontaktu się udaj... a wyciągam, bo... strasznie dużo rzeczy na raz mnie spotyka. sentymenty..:P

ojojoj chyba ciebie michasiu srasiu zabolalo,ze skomentwalem toP to co mi proponujesz zastosuj wobec siebie lobotomia,zero stentymetow :P