Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomadi

DOBRE SERCE PILNIE POSZUKIWANE,KTO MI DA?

Polecane posty

no i Ramirez tez waga:D Sluchaj Michas,mam w profilu maila,moze bys napisal mi cos o sobie,ja oczywiscie zrobie to samo,bo tu to owszem mozemy pogadac o pogodzie i reszcie ale sam wiesz;)

eeeeeeehhhhhhhhhhh........... juz mi panowie z emblematem solid security kaza uciekac:( no i nie dane nam bedzie dzis pogadac dluzej:( ale zycze Wam milego weekendu i spokojnej nocy..... Pa. Do poniedzialku:)

aaa mam ich w d....;) pozamykalem, swiatla pogasilem i siedze na nielegalu;) noma......... odbierz;)

Gość bonia_79
to nie masz w domku?

Gość bonia_79
nomadi nam padła ze zmeczenia

Gość nikogo już nie ma

no na ta chwile nie mam.... ale damy rade...... za niedlugo postaram sie miec;) noma pewnie schetana poszla sie odprezac;) mam nadzieje ze wroci za chwile.....

Gość bonia_79
a jak ty wyjdziesz z tego sklepu ?wypuszcza cie?

Gość bonia_79
ja tez pracuje prawie jak w centrum handlowym, wiec znam twoj bol a sam jedziesz do tego Kazimierza?

znaja mnie to wyjde;) niec sam.... z kolegami.... we 4-ech. pewnie bedzie milo;) juz dawno nie bylem na luznej imprezie. czas sobie przypomniec jak to jest;)

dobra.......... na mnie naprawde juz pora. jeszcze sie trzeba troche przygotowac do jutrzejszego wyjazdu. Dobranoc wszystkim....... a najbardziej komu??;) oczywiscie....... nomie;) Odbierz maila;) Pa.

pusto:)Ramirez jak sie masz? amant,Ciebie to sie tu nie spodziewalam;)taka osobistosc nawiedzila moj topic:) nie mniej jednak ciesze sie bardzo:D

Cześć:) Widze ze slabiutko gadaliscie przez weekend. Ja bylem sobie na krotkim wyjezdzie, ale niestety trzeba bylo wracac do tego smutnego miasta:) Dzialo sie;) Mam nadzieje ze dzis sie pojawicie.

Michas:)jak sie masz?ja mam pecha :)jak chce z Toba pogadac to zaraz zawalaja mnie robota:)wieczorkiem napisze ci@

Jak to gdzie;)często tu jestem:) ale raczej się tylko przyglądam jak Ci idą poszukiwania;) Tylko coś Ci michas zaginął:P

Cześć. Nic nie zginął!! Nie miałem wczoraj sieci, ot co:D Ale dziś jestem. Noma, gdzie ten mail?? Obiecałaś...;)