Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koloaaaa

CZY WIDZIELISICE KIEDYS TAK SLICZNĄ DZIEWCZYNE ZE WAM AŻ DECH ZAPARŁO?

Polecane posty

Gość koloaaaa

na ulicy ,w szkole ,gdziekolwiek byle nie w tv i gazecie.. widzial ktos taką dziewczyne ze pomyslal wtedy ze ona jest najpeikneijsza na swiecie chyba??ciekaw jestem czy w zyciu realnym istnieją takie cuda?:)

Gość po prostu facet
jak byla bez makijazu nie, z makijazem tak

Gość asdrianokoloo
nigdy nie widzialem takiej zjawiskowej.. widzialem łądne i piekne nawet ale nigdy takiej by pomyslec ze to ideal jest chyba..

Gość kliszaaa
zjawiskowo pieknej nigdy.. ale ładnych jest pelno na ulicach..niestety one zawsze mają jakies wady??

Gość hmmmm kumpel mi opowiadal
ze kiedys poszedł z kolegą do baru, siedziała tam laska, normalnie jak marzenie, ideał z wyglądu ... bo nagle słysza jak ona wstaje i mówi do kumpel: zaraz wrocom ide pierdolnąć szczocha ....

Gość igbogo
ja widziałam na weselu, moim zdaniem była po prostu idealna, ale zapytałam się kolegi co o niej sądzi i powiedział, że nie ma się czym zachwycać, że wygląda jak świnka :) cóż, każdy ma swój gust, dla mnie ona naprawdę była przepiękna

Gość aaaawww
teraz to mi dech zaparło.....

Gość alejka gwiazdyd
nigdy nie widzialam takiej ..tylko w tv.

Gość dwa dni temu
przeszła obok mnie dziewczyna z dzieckiem w wózku. Miała włosy do ramion, ciemne i proste. A twarz - Angeliny Jolli.

Gość alejka gwiazdyd
angelina jolie nie jest taka zjawiskowa ..ohydna wrecz jak dla mnie

Gość pobcccxzcxz
Angelina Jolie ???? - beeeeeeeeeerzydal :O

Gość KLAMROTTTTT
NIGDY NIE WIDZIALEM AŻ TAJKIEJ BY MNIE OLSNILO..POPROSTU ŁADNE TAK ALE NIGDY IDEALNEJ.

Gość raz widziałam najpiękniejsze
nogi świata. szło nas z osiem osób i każdego zatkało, gdy ta dziewczyna przeszła obok. mam też ideał kobiecego wyglądu - znaną aktorkę.

Gość coś takiego bez jaj
a jaka to jest aktorka kochany??

Gość do hmmmm kumpel mi opowiadal
:classic_cool: ale się uśmiałam

Gość łałaaaaa
o kurwa z tym szczochem jest zajebiste. przypomnialo sie mi sie jak raz mój kuzyn tez mi mowi ze poszli do knajpy wkraku i nagle siedzi laska przy stoliku nieziemsko piekna..poprostu nigdy nie widzieli takeij łądnej dziewczyny w zyciu mowili z kumplem mi...i podchodzą do niej i pyta sie kuzyn czy zatanczy a ona mowi takei hasło:"jo żem juz hulała i nie dam rady więcy"..to jest autentyczna historia ..moj kuzyn od razu uciekl..

Gość Powiedzmy sobie szczerze
:"jo żem juz hulała i nie dam rady więcy".. niezłe :classic_cool:

Gość anka ma jak u chłopa
jak moga takie sliczn elaski byc takimi wieniarami?to niemozliwe.. choc najladniejsze są zawsze na wsi bo mają sliczne dotlenione swiezym wiejskim powietrzem cery i cyce dorodne z krowiego mleka :)

Gość mój facet
widział podobno taką kiedyś na stacji benzynowej. Wszyscy klienci się na nią gapili, a pracownicy zawołali nawet kolegów. To była jeszcze młodziutka dziewczyna, pewnie będzie jeszcze piękniejszą kobietą. Mój facet niestety opowiedział mi to dogłębnie i z zachwytem :( Wiem, że ja też mu się podobam, ale wtedy poczułam się... powiedzmy, że nie za dobrze :( Choć zazwyczaj nie mam problemów z uznaniem dla urody innej kobiety.

Widzialam w te wakacje najpiekniejsza naturalna dziewczyne. Ani grama makijazu, sliczna buzia, cudowny idealny usmiech. Po prostu piekna. Gapilam sie na nia, az musialam sie sila odwrocic, zeby ktos sobie czegos nie pomyslal ;) A potem z nia pracowalam i okazalo sie, ze nie tylko piekna, ale i madra oraz ambitna. A podobno nie ma idealow :)

Gość ryczeć mi się chce
Ślicznych dziewczyn widzialam wiele, ale idealną, to tylko jedną. Chodziłam wtedy do liceum, ona była ode mnie starsza, miala 20 lat (to bylo liceum wieczorowe), tak pięknej dziewczyny jeszcze w życiu nie widzialam. Zresztą nie tylko ja tak myślalam ale cala szkola. Kiedyś widzialam ją w Geanie ludzie gapili się na nią jak na wystawę sklepową. Nie dość, że piękna twarz, to jeszcze doskonala figura. Ani gruba, ani chuda, raczej szczupla ale tak idealnie, naturalnie z dużym biustem. Nigdy w życiu nikomu tak nie zazdrościłam urody jak właśnie tej dziewczynie mimo, że sama maszkaronem nie jestem.

Gość mój ex facet
to mój ex jak sie przespał z jaka laska to zargumentował to mówiac"ze ona była tak ładna ze 90%facetów łacznie z ksiedzmi na swiecie by jej nie odmówiło", juz nawet nie miało dla niego znaczenia ze ona była kompletnie pijana i poszła z nim do wyra po paru drinach. Do dzisiaj jak sobie przypomne te jego słowa"ze ona taka ładna była.." ...chyba nie musze mówic jak sie poczułam strasznie :(

Gość llliioo
widzialam