Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropeczka1

GRA W CIEMNO

Polecane posty

Czy ktoś z Was brał udział w eliminacjach do ,,Gry w ciemno\'\'. Bardzo bym Was prosiła o jakies informacje, jak to wygląda, jak długo trwa i jakie jest ogólne wrażenie? Nie wiem czy warto jechac na te eliminacje, a to już w sobotę. Z góry dziękuję.

Gość eusebio
Nie znam zasad, ale mam jedną radę: bierz wszystkie koperty.

Gość naiwniary
nie , ja mam zasade - kasa pewniejsza. W kopertach moze byc ale moze i nie byc. pamiętaj Ibisz wcale nie chce bys wygrała i tak cię okręci ze z kopertami mozesz wyjśc naz zero ale żadko na wieksza kasę. Jak masz duzo w kopercie to i tak on ci da zarobic w gotówce przeciez coś.

Gość eusebio
Ibisz nie da zarobić, bo gra o SWOJĄ kasę, tak to wygląda na ekranie. Wprawdzie tysiąc czy dwa to też pieniądze, ale życia raczej nie odmienią. Radzę brać koperty W KOMPLECIE, bo w ŻADEN inny sposób nie wygrasz dużej kwoty.

Gość popieram eusebio
takie 2 tys kazdy glupi moze zarobic, a chyba po to sie idzie do takiego teleturnieju, zeby wygrac grubsza kase, a nie jakies grosze. Woz albo przewoz

Gość eusebio
do naiwniary Ibisz ostatnio wypuścił z jednym tysiącem dziewczynę, która miała wszystkie koperty pełne, razem ok. 80 tys i żadnego minusa.

DZIĘKI, ALE JESZCZE NIE WYSTEPUJĘ W PROGRAMIE, NA RAZIE SĄ ELIMINACJE , DLATEGO PYTAM CZY KTOS WIE JAK TO WYGLĄDA MA BYC TEST I ROZMOWA KWALIFIKACYJNA. INTERESUJE MNIE COS WIĘCEJ NA TEMAT TEJ ROZMOWY JAK TO WYGLĄDA O CO PYUTAJĄ I ILE JEST LUDZI???????????

a oglądaliście wczoraj? co babka zamianiła się z córką?! myślałam że padne ze śmiechu z tej baby :D :P

Gość eusebio
Przypuszczam, że uczestnicy opisują na wstępie swoją pozycję materialną. Później biedniejszych przekonuje się małymi sumami, bogatszych większymi. Biedniejszym zależy na drobnych, lecz pewnych (pozornie) kwotach. Bogatsi uczestnicy częściej stawiają na "wszystkie koperty", więc prowadzący nigdy nie pozwala im się pozbyć ew. minusa. Natomiast od biedniejszych Ibisz często kupuje "minus" na początku, by go potem bez trudu wcisnąć z powrotem. Wydaje mi się, że robi tak dla dezorientacji, by przyszli uczestnicy nie poznali schematu.

Gość eusebio
No tak, mamusia była nieziemska! Acha, zauważyłem jeszcze, że poziom pazerności danego zawodnika także wpływa na taktykę prowadzącego.

COS W TYM JEST, ALE CZY NA PRAWDĘ NIKT NIE BRAŁ UDZIAŁU W ELIMINACJACH???? NIE WIEM PO PROSTU CZY TAM WARTO JECHAĆ.

Gość zdzisław prątek
ale ibisz tez wypuszcza z 30 tysiącami kogos kto ma -100 procent i -50 procent, tak więc nie wiesz co masz w kopercie, lepiej wziąść co daje i zawsze cos jest a w kopercie moze gówno byc a moze nie byc. on w kopertach nie da zarobic.

Gość eusebio
zdzisław, Nie widziałem tego i nie bardzo wierzę. 30 tys to kwota, która chyba już mogłaby zaważyć na produkcji programu. Jeśli naprawdę tak było, to nie "wypuścił", tylko został pniespodziewanie pokonany.

Gość eusebio
Prędzej uwierzę, że dał 30 tys + kopertę -100% :-)

Gość eusebio
No tak, nie przeczytałem uważnie, sorry. "on w kopertach nie da zarobić" On wogóle nie da zarobić!!! Myślę, że należy: Brać wszystkie koperty, wtedy nie będzie mógł zapobiec wysokiej wygranej. Lub sprzedać wszystkie razem, wtedy chociaż dokładnie i niepodważalnie wiadomo, ile się wygrało. Nie wdawać się w licytowanie kopert pojedynczo. Nie pękać! Do ostatniej chwili trzymać prawdziwą strategię w sekrecie.

Gość Kto sie zna
Toż to jego praca!

Gość sexi blondi *** XOXA
Ja jestem fanką "Gry w ciemno" :) Ktoś to jeszcze pamięta? :)

Gość sexi blondi *** XOXA
Ostatnio leciały powtórki na Polsat 2, może ktoś je oglądał, lub pamieta "premiery" ?:)

Gość ///////////AnkA
LECI gdzieś jeszcze gra w ciemno? Fajne to jest :)

Gość powtórki

powtórki gry w ciemno-atm rozrywka godz.9.20