Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzisław prątek

Jestem bardzo biedny kto pomoże

Polecane posty

Gość zdzisław prątek

Mam 50 lat, jestem schorowany, mam małą rentę, nie mam za co kupic chleba bo własnie załozyłem internet. Dorywczo pracuje u ludzi na polu, pomagam w dojeniu krów, sianiu zboża, koszeniu, zbieram grzyby i potem sprzedaje na bazarze. Staram sie jakos aby moje 3 ddzieci miało co jesć. Zona odeszła do kochanka. Ponoć był lepszy. Dzieci nie maja kurtek , chodza w butach na zmianie. raz jedno a na drugi dzień drugie. Chowam je w małym mieszkanku i chyba tez będzie eksmisja. No ale jak ludzie dobrej woli pomogą to eksmisji nie będzie. Przyjme wszystjo - gotówkę, buty rozmiar 34, 36,38. DDla mnie 42. Tyljo aby ni ebyły zniszczone bo beę się wstydził, niechce uchodzić za biedaka. Każda złotówka sie przyda. Pozdrawiam zdzicho.

Gość zdzisław prątek
no tak innej pomogli a biednemu w potrzebie juz nie pomogą:(

Gość w bananach mogą być
od sąsiadki piszesz ? :classic_cool:

Gość zdzisław prątek
a to moja zona i ja za dawnych czasów jak nie odeszła :) czy wy odeszłybyscie ode mnie? a moze któras mnie poslubi? ale bogata ma byc. http://slub.onet.pl/7716,0,3,wasza_galeria.html

Gość zdzisław prątek
nie nie pisze od sąsiadki bo to stara emerytka- pomysli ze ją podrywam:), mam w domu internet, a co, załozyłem, tez mi sie od zycia cos nalezy. szukam tam pracy dorywczej zawsze. GTeraz podjąłem sie pracy przy masarni, golę świnki. A co .

Gość w bananach mogą być
I przyjmujesz padlinę na przemiał ? :P W telewizji byłeś :classic_cool:

Gość zdzisław prątek
ale ja Teodorze nie lubie jak ktos mi "Moczy ptaka" w pupie, to ja lubie moczyc praka ale w ci...ie.Muszę dać ci kosza:(

Gość Teodor Moczyptak
szkoda bo byłbym dobrą zoną. Dostałem kosza- przepraszam - odchodzę. Ale gdybys się zdecydował.bywam w klubie we wrocławiu, tam mnie znają zapytaj o moczącego ptaka anapewno ci powiedza gdzie jestem.całuję Tedzik.

Gość wstyd i hanba
tak sie nasmiewac z biedy...Wiecie ile dzieci umiera z głodu? Nie macie co robic?? Do roboty się wziąc i pomoc komuś...

Gość zdzisław prątek
jak sie zdecyduje , a nic lepszego nie znajde to napewno wpadne poszukac cię w klubie.

Gość zdzisław prątek
no własnie- moje dzieci umierają a tu tak sie wyśmiewają ze mnie. a ty niezechciałabys pomóc? albo .chociaz .na zoneczkę. obiecuje nie pić.!!!

Gość wstyd i hanba
co do ciebie to brakuje mi slow.Taką glupotę rzadko sie spotyka...

Gość zdzisław prątek
W wolnych chwilach zaspokajam się doodbytniczo pastylkami mentolowymi,dzięki temu przy puszczaniu siarczystych bąków wszyscy czują świeży powiew wiatru

Gość zdzisław prątek
ej podszywaczu - znikaj czego chcesz tu.wynocha siosio.

Gość zdzisław prątek
pukam do siedzib dużych koncernów w Warszawie i przedstawiam się jako wysłannik Buddy za 10 groszy zrobie wszystko :classic_cool:

Gość zdzisław prątek
podszywaczu sio - załóż swój tipik. Zenobio- a moze pokazesz mi zdjęcie swoje? musisz mi się spodobac. a ile masz lat, masz pracę, mieszkanie? jestes dziewicą?

Gość zdzisław prątek
cos o mentolowych pastylkach pisał podszywacz. Wstyd podszywaczu, ja nie wsadzam sobie pastylek, mam normalne bąki jak kady - smierdzące i co ? nie wstydze się. ZEnobio- cieszę się bo ja tez jetem prawiczkiem od kilku lat. Tylko 3 razy nim nie byłem- :) wiesz jak dzieci się robiło:). ale byłem kiepski - a ładna miałem zonę? http://slub.onet.pl/7716,0,3,wasza_galeria.html

Gość zdzisław prątek
to idz sobie stąd najeść sie a nie zawracaj mi dupy, szukam zony i osób które wyśla mi bo jestem biedny. wszystko przyjmę.

Gość zdzisław prątek
Wymyślam podszywy i bujam się w rytm nigeryjskiej muzyki country jednocześnie delikatnie klekocząc bilami i ocieram sie kutasami z moimi kolegami no i mam taką tendencją , że lubie kupencje i ostre analne rznięcie na oriencie

Gość andziusiaa96
Zdzisławie prątek nie oszukuj ludzi że jesteś biedny bo jak byś był nie miałbyś internetu .. koleś przestań ok?