Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie..

jak za pomoca lokowkosuszarki ulozyc wlosy??HELP

Polecane posty

Gość pytanie..

hej!!pisze do was bo juz mam nerwy. od jakis dwoch lat nosze prostowane wlosy bo nie umiem sobie ulozyc innej fryzury. ostatnio bylam u fryzjera i ona zrobila mi fajna fryzurka i wlosy lekko pokrecila na duzych szczotkach. tez chcialabym miec taka fryzure teraz ale sama nie umiem jej ulozyc. wlosy mam podatne. czy na to zeby miec loki domowej roboty trzeba je tylko krecic na walkach? ja nie mam do tego cierpliwosci i czasu jesli myje glowe kilka razy w tyg. moze ktos poleci jakies odzywki czy pianki albo czy da lokowkosuszarka pokrecic troche wlosy?? prosze o wypowiedzi. dziekuje.:) nie chce wiecznie wygladac tak samo;(

Gość upupupupupupuuppupuppupupup

Mam włosy falujące, układam je na lokówkosuszarkę. Szczotką i suszarką po prostu nie umiem i chyba nigdy się tej sztuki nie nauczę. Włosy mam do ramion, wywijam końce na zewnątrz. Jednak efekt będzie inny, niż w przypadku szczotki i suszarki, lokówkosuszarka ma zazwyczaj dużo cieńszą \"końcówkę\" niż szczotka, która może mieć różną grubość.

Gość pytajaca..
dziekuje za wypowiedz.lokowka i suszarka tez kiedys robilam ale juz niepamietam kiedy to bylo;) moze ktos jeszcze cos napisze.help

Gość upuupuppuuppuuppuppuupupupup

Jeszcze małe uzupełnienie ;) Moje włosy bardzo fajnie układały się na lokówkę, kiedy były krótsze. O wiele lepiej wyglądają kręcone na grubą szczotkę i suszone suszarką, kiedy są dłuższe. A jak układać? Trzeba brać pasma i nakręcać na lokówkosuszarkę, podsuszyć, potem utrwalić lakierem albo innym specyfikiem; ja zawsze wcieram piankę przed układaniem.