Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betik-elfik

jak dac do zrozumienia..

Polecane posty

Gość betik-elfik

ja dac facetowi do zrozmenia ze go pragę..?Jak zaciagnąc go do łózka..poradźcie..

Gość samorodek
jestes kobietom i tego nie wiesz? ja nic nie rozumiem, powiedz mu to po prostu, ze go pragniesz

Gość betik-elfik
tak po prostu to nie w moim stylu, niechce go odzucic

zdzielic go kijem po głowie i sru z nim do wyrka:D (opcja dla szczupłych facetów i krzepkich pań:P) a tak poważnie - jesteś z nim? jesli tak to jaki problem?

Gość betik-elfik
Oj niestety jestesmy jeszcze znajomymi...nawet bardzo dobrymi ale chciałabym cos wiecej...niewiem jak to zrobic jak dac do zrozumienia

Wiesz, czasami takie cos wychodzi spontanicznie. Pocałuj go, tak namiętnie. I obserwuj jego reakcje. Życze powodzenia:) Ps. Ja tez miałam takiego znajomego, przyjaciela od serca. Juz ponad 3 miesiące jak jestesmy parą :) Więc główka do góry :)

Gość samorodek
hey nie dawaj mu nic do zrozumienia jak sam nie wezmie cie za reke to lepiej tego nie rob. skoro tego nie robi znaczy sie ze chce byc tylko znajomym, a jesli ci to nie odpowiada to po prostu mu powiedz ze podoba ci sie, jak on zalapie to sam z siebie powie ci co dalej, albo sie na ciebie rzuci :)

kurcze :P ja ze swoim kochaniem problemów nie miałam:P chociaż to on zainicjował nasz pierwszy stosunek ale to dopsyc szybko było :D Bo podczas drugiej nocy naszej 3 dniowej randki :D:D:D I cieszę sie że tak wyszło :D Ech kocham swojego miśka :) ❤️

Gość djMIELON
NIC MU NIEMOW SAM NIECH DZIALA A JAK SLABY :) TO NAPISZ DOMNIE :D:D:D

Gość beejatka
no ladnie ladnie...tak mnie zdradzac:)