Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrzesna

telefon dla dwolatka..

Polecane posty

Dopiero teraz kupujesz dziecku komórkę? Powinnas była conajmniej na chrzciny albo najlepiej przed urodzeniem, mysle ze wtedy najlepiej by sie dziecku przydała:D:D:D:D:D

Gość jak to o czym
przecież bedzie dzwonił i gaworzył sobie

Gość Glominka
"chrzestna to np. pluszaka i czekoladę a chrzesna laptopa.proste" :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) ale się uśmiałam

Gość zgręzaXL
taki plastikowy na sznureczku ciagany np.w ksztalcie samochodzika?

Proponuje taki z kiosku czy z odpustu;) Moja chrzesnica 2 latka skonczy w maju i na pewno telefonu ode mnie nie dostanie:o Chyba ze taki z kiosku;)

Gość hahahahihi
chrzesna ty to chyba do normalnych osob to nie nalezysz hihihi

Gość z komunia bedzie problem

Gość ludzie to maja nasrane

Gość jak bylo na
urodzinach?

Gość nie wierze ze
ludzie moga byc tacy glupi....

Gość drożdżyk
kup mu walkie talkie - taka fajna zabawka; komórka to durny pomysł

Gość ona juz nie
kupuje komorki...kupuje laptopa...cha cha cha

Gość upupupupuppupupupu

sadze ze jest to wprost idealny prezent dla dwulatka. bedzie mogl zadzwonic po swoim chrzcie do ziomali spod bloku i przyszpanowac nowym sprzetem. nie zapominaj o wyposazeniu : karciocha pamieciochy, sluchaFony jak dzwony itp wrecz idealnie. dodalabym jeszcze cos w stylu sztuczna szczeka, bo pewnie nie ma jeszcze wszystkich zebow i moze seplenic przez co obslini glosnik i telefon moze sie zalac.. odp rownie debilna jak i debilne pytaanie masakra ludzie gdzie wy rozum macie???????

Gość Dwolatka
Good evening, my name is Kleber Dwolatka, my country is Brazil, and I am looking for relatives in Ukraine, Poland or other European country, this site was one of the only clues that I found someone with name similar to mine. Anyone who knows someone with this surname Dwolatka, Dvolatka, Dwolatka, Dwoslatka, Dwulhatka, Dwulatka or something like that please contact via email: kleber_dvolatka@hotmail.com. Or by mail to the address: street number 123 Neptune, neighborhood Our Lady of Fatima, City Telemachus Borba Parana state, Brazil, sorry for possible spelling errors and to use this site for such disclosure ------------------------------------------------------------------------------------- Dobry wieczór, nazywam się Kleber Dwolatka, mój kraj jest Brazylia, a ja szukam krewnych z Ukrainy, Polska i innych krajach europejskich, ta strona była jedną z niewielu wskazówek, że znalazłem kogoś z nazwy podobne do moich. Każdy, kto zna kogoś z nazwiskiem Dwolatka, Dvolatka, Dwolatka, Dwoslatka, Dwulhatka, Dwulatka czy coś w tym prosimy o kontakt poprzez e-mail: kleber_dvolatka@hotmail.com. Lub listownie na adres: numer ulicy 123 Neptuna, sąsiedztwo Matki Bożej Fatimskiej, Miasto Telemacha Borba stanie Parana, Brazylia, przepraszam za ewentualne błędy ortograficzne i korzystania z tej strony na ich ujawnienie