Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra wroschka

jaki polecacie samochód dla kobiety?

Polecane posty

Gość dobra wroschka

Niedawno zdałam egzamin na prawo jazdy i myślę o kupnie samochodu. Obecnie jeżdżę polonezem i jest to straszna porażka :O Niezwrotny kanciak, wszystko mu cieżko wchodzi..:O jakie autko byście polecali?

Ja mam opla corse i w sumie jestem zadowolona :) Chociaż nie powiem, ze kreca mnie sportowe wozy :) Nie przerazalaby mnie wizja jezdzic wielkim autkiem ... prawko mam ponad rok ale juz kilka dni po odebraniu chcialam jezdzic wielkimi kolosami ;) Jednak marze o nowym garbusku ...ah....do tego cabrio ... ;)

Gość
zależy od Twojego temperamentu i stanu konta :)

Gość najlepszy...
to koń i taczka

Gość dobra wroschka
temperament.. lubię raczej szybkie wózki, najlepiej sportowe:) Stan konta.. zależy ile wynegocjuje od rodziców z kasy za sprzedaż mieszkania.. obiecali mi troszke dolozyc, więc myślę że do 15 tys.. jak dobrze pojdzie 20 tys moglabym dac :)

Gość najlepszy...
nie chcę być złośliwy ale jak widzę kobietę która jedzie i o mało głową szyby nie wybije tak leży na kierownicy a na dodatek prędkością 40 km /h to zastanawiam się ile dała za prawko

a wiesz najlepszy...., że ja też się nad tym zastanawiam ile dał za prawko mój sąsiad ponieważ jeździ dokładnie tak jak Ty to opisałeś :O:O:O

Gość polecam suzuki swift
oczywiście nowe :)

Gość nożesz kurcze no
a sama nie umiesz zdecydować???? wrrrrrrrrr, jak ja widzę/słysze takie babskie gadanie, to mi się nóż w kieszeni otwiera :o sama powinnas wiedzieć w jakim samochodzie czułabyś się najlepiej: w małym, dużym, kombi, terenowym, coupe.............. masz net, znasz (podejrzewam) niektóre marki samochodów, wejdx na strony dilerów, popatrz co mają, w jakiej cenie, umów sie na jazdę próbną - nie musisz kupować nowego, ale bedziesz wiedziała w czym się dobrze czujesz.

Gość
nożesz kurcze no -------> bardzo dobry odpowiedź no i nie wpakuj się w jakąś bitą, kręconą padakę sprowadzaną od przyjaciół z EU :)

Gość wewe
ja mam clio 99 r 2,5 lift wersja autko super, sporo jezdze i jak na razie dobrze sie spisuje. Licz sie pozniej z przerejestrowaniem kosztami ubezpieczenia itp, ja musiałam jeszcze opony kupic zimowe dalam za nie 800 zł pozniej letnie bo były kiepskie w momencie zakupu, akumulator w sumie tez ni ebył wymieniany od nowosc i łozyska sie wyeksplatowały, ale taka kolej samochodow uzywanych, a teraz czek amnie przegląd autka:/

Gość elo elo
kup sobie rower, oszczedz komus zycie

Gość ja z miłą chęcią
zafundowałabym sobie gumowy

polecam Peugeot 206 :) w sam raz dla kobiety :P osobiście jeżdżę innym większym autem ale dla Ciebie ta 206-ka będzie ok

Gość Peugeot 206
to wyjątkowo awaryjne autko - chociaż wygląd ma - podobnie jak barbie wygląd ma ale pusta jak wydmuszka :O

Gość +++___+++
Ja mam za ta kasę Clio 1.9.diesel 2001 r., super sprawa, wygodny, mało pali i w sam raz do miasta i na trasę, nie polecam Peugeota 206 - chyba , że HDI bo wtedy jest cięzszy a w benzynce-sorry ale łatwo może Cie zdmuchnąć, nie bez powodu mówi sie, że to wywrotowce...Pozdrawiam.

Gość co by bardzo kieszeni
faceta nie obciazalo-malolitrazowe..

hej :) a ja w czerwcu po obronie i studiach kupuje sobie Opla Tigrę :)jaka jest wasza opinia o tym autku ?? bo ja myślę że dla kobiet super? podoba mi sie ten model Opla ,choc mój narzeczony upiera sie ze Tigra jest niebezpieczna :( ale i tak się uparłam na nią i nie moge sie doczekac jak ją kupie

Gość ja jako facet polecam
Jaguara.Niech zawistni faceci krytykuja i patrza z takowąż zawiscia:)

Clio Extreme 16 V, silnik 1,2 :D wszędzie zaparkujesz, jest co \"depnąć\", trochę elektroniki, 4 poduchy, lokalizacja GPRS kocham mojego żuczka, ale jestem złą Panią, wypaliłam dziury w tapicerce a fe :(

Gość opelkaaaaaaaa
ja mam opla corse ale marze o oplu tigrze:):):):) opel tigra to moje marzenie:)