Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiłam się

czy myslicie, ze po studiach zaocznych jest bardzo ciezko znalezc prace??

Polecane posty

Gość pogubiłam się

a przynajmniej duzo ciezej niz po dziennych czy wieczorowych? bo z jednej strony student zaoczny w czasie studiow zdobywa tez doswiadczenie w pracy i to moze byc duzym atutem. Napiszcie swoje doswiadczenia, jakie studia skonczyliscie i jak bylo potem ze znalezieniem pracy

Gość nie ma znaczenia
chyba, ze chcesz fuche w price waters

Gość pogubiłam się
bo wlasnie planuje zmienic studia z wieczorowych (malo popularny i dochodowy kierunek) na zaoczne ale bardziej popularny i ze tak powiem na czasie, ale boje sie ze potem nie znajde pracy tzn po zaocznych, wciaz jednak panuje stereotyp ze student zaoczny umie mniej itd

Ja skończyłam zoczne studia i na dyplomie nie mam nic o tym ani słowa więc potencjalny pracodawca nie wie nic o trybie moich studiów chyba ż emu powiem , ale jak na razie pracuję w firmie w kórej pracowałam podczas studiów i nie mamz amiaru zmieniać, ew. awansować.

Gość pogubiłam się
tylko ze teraz podobno ma byc napisane na dyplomie jakie studia sie ukonczylo. ale widzisz Pluszka zaczelas pracowac w czasie studiow i to zaprocentowalo, bo zazwyczaj pracodawcy chca ludzi mlodych, z papierem magistra ale tez z doswiadczeniem.

Gość pogubiłam się
nikt nie studiowal zaocznie??

Gość Kryptomeria
jesli przez 5 lat bedziesz studiowac zaocznie i nic poza tym to faktycznie marnie to widze. ale jesli w trakcie studiow znajdziesz prace lub zalapiesz sie na staż to naprawde bardziej liczy sie doswiadczenie i to czego sie nauczysz w pracy niz papierek z uczelni

Gość mazooor
Hej! Wszystkie studentki i studentów zapraszam do konkursu organizowane przez markę Lech! Świetna zabawa i extra nagrody do zgarnięcia! www.lech.pl lub www.lech.pl/juwenalia/