Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senna Maria

DO ZNAWCÓW SNÓW

Polecane posty

Gość Senna Maria

heja nigdy nie pamiętam snów dlatego ten dzisiejszy wydał mi sie dziwny i cały dzien o nim myślę. Pamietam go w szcegółach. Śniło mi sie że spałam z koleżanką w pokoju. Nagle (we snie) zobaczyłam jak pod sufitem sunie olbrzymi PAJĄK na olbrzymiej pajęczynie i strasznie sie go bałam ale zniknąl po chwili i nie zabiłam go choć próbowałam. Po chwili, i to było najgorsze...pojawiło sie dziwne żyjątko w kształcie ludzkiego serca ale takie zielonobrązowe jakby w mchu i to latało. Co najdziwniejsze ta koleżanka powiedziała do mnie we śnie że to jej martwa papuga (Kiedyś jak byłyśmy małe to zdechła jej papuga a ja przyniosłam jej wypchaną papugę i połozyłam na wycieraczce pod dzrwiami i to byl kiepski żart z amałolata). To coś zaczęło latać i mnie atakoiwać a ja sie strasznie bałam :( Koleżanka patrzyła na mnei i nic nie robiła a na końcu to coś rzuciło mi się do gardła i wtedy się obudziłam! Co to może znaczyć? Dodam że4 ta koleżanka załatwiła mi mieszkanie za granicą (mam jechać za miesiąc) a teraz jest w tym mieszkaniu inna moja koleżanka i ma kłopoty z współlokatotrrami bo często piją itd. Myślicie że ten sen to tylko odzwierciedlenie moich lęków czy coś więcej? Prosze wyjaśnijcie mi symbole pająka i niezidentyfikowanego stwora lub papugi i co znaczył ten atak po którym prawie umarłam?

Gość Senna Maria
Aha ale ta wyopchana papuga to byla taka sztuczna , nieprawdziwa -zabawka - ta z czasów małoletnich) :)

Gość klub go go
jesteś może jeszcze nieświadomie zestresowana wyjazdem i już

Gość a mnie się śniło że
na moich oczach rozbił sie samolot, a ja widziałam ludzi w środku przez te małe okienka... co to może znaczyć?

Gość klub go go
żebys nie ogladała Oszukac przeznaczenie 2

Gość no wlAsnie
z tymi pajakami to chyba dobrze. pajaki odzwierciedlaja domowe ognisko i jesli cos tam bylo strasznego we snie to pewnie twoje obawy zwiazane z nowym miejscem zamieszkania. Glowa do gory

Gość klub go go
a moze oglądałaś Spidermena? Był ostatnio w tv

Gość Senna Maria
Dzięki dziewczyny jeszcze sprawdze w jakims senniku

Gość Senna Maria
Patrzcie! Pająk uważaj na siebie, zwłaszcza w kontaktach z kobietami; możliwe także podrażnienie kory mózgowej; szczęście lub dobrobyt wiszą na włosku.

Gość Senna Maria
pająki Pająki:Tajemnica i strach,niedokończone sprawy, zło wokół ciebie. Pajęcza sieć: ktoś knuje coś przeciwko ciebie :(

Gość klub go go
hodujesz pająki, które piją? Sam sie spił, czy ty go upiłaś, przyznaj się

Gość hueehehe
haha to cos w ksztalcie serca latajace bylo najlepsze :D

Gość sennikk
Pająk - Pomyślny zwrot w interesach lub zdrada lub kłopot finansowy; Na pajęczynie - powodzenie niestety musisz wypracować lub będziesz wmieszany w nieprzyjemne sprawy;