Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita9234

Ślub bez rodziców

Polecane posty

Gość julita9234

Witam was. Niedługo czeka mnie ślub, niestety nie noczekało go żadne z moich rodziców. Zmarli kilka lat temu. Czy ktoś z was miał identyczną sytuację. Wiem ze są podziękowania dla rodziców w pewnym momencie, puszcza sie piosenkę \"cudownych ordziców mam...\' a kim ja bede stała... jak to rozwiącać... ? Z jednej strony są rodzice mojego narzeczonego, którym należą sie podziękowania z drugiej strony bedzieto dla mnie przykre jak bedę sama.. czy ktoś z was miał ten problem, jak go roziązał ..?

Gość Narzeczona83
Ja bede mieć taki problem,z tym że mój nrzeczony nie ma już rodziców.I zastanawiam się,czy wogóle robić podziękowania na ślubie.Może zrobić,to ale nie w obecności narzeczonego,żeby niebyło mu smutno.Nie wiem,jak narazie nie mam pomysłu. :(

Gość rajmundzia
niech podziękuje rodzicom bardziej kameralnie , przed imprezą - dacie im kwiatki , posciskacie się i będzie git

Gość rajmundzia
A Twoim rodzicom zanieście kwiatki na cmentarz

moja kolezanka tak miala,ze zaraz po slubie pojechala ze swoim mezem na cmentarz dac kwiatki a potem na weselu takie nieoficjalne podziekowanie rodzicom meza;)