Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

nic zobowiązującego?!

Polecane posty

[20.10] 23:33 kto wie to wie takie pytanie...co myslicie na temat sytuacji...jakas impreza...troche osob..wszyscy sie znaja..jedna miejscowosc...i wychodzi taka sytuacja ze chlopak z dziewczyna sie pocaluje...wyjda do innego pokoju...tam tez sie cos dzieje...(ale nikt sie z nikim nie kocha... ani fizycznie ani uczuciowo)jakie dotykania,pieszczoty...odprowadzaja sie do domu...a potem jakby nigdy nic...na drugi dzien nic... w ogole nic...zadna ze stron nie daje odezwy... i...?co myslicie na temat takiej sytuacji...tej dziewczyny..chlopaka? to jest normalne,nie? czy jednak cos...?

Typowe na wielu imprezach. I puszczaj tu samego/samą partnera/partnerke na imprezy, bo zaufanie, bo wolność:P

Gość a co mi tam///
Ktoś się chciał zabawić ...udało mu się ...i chyba nie ma co oczekiwać po czymś takim czegoś więcej...smutna prawda...

oj...cyniczek dalej brnie w zaparte.....czyli Twoja dziewczyna nie może mieć kolegów...tak tak...wiem...smsy co kilka minut...:P

no....Ty nie przesadzaj:D Nie mam w planach szpiegować Cię kolego:D Kiedyś tam gadaliśmy...ale nie byłam na swoim nicku...:D

ja Ciebie?:D nie masz tyle szczęścia w życiu:P Zresztą już raz chciałeś mnie rozbroić......jak widzisz...nie wyszło:P

No to już ustalone....że Ty taki nieżyciowy jesteś:P I z tego co pamiętam....to szczeniakowato wyglądasz:D Może w tym rzecz....zamiast przeganiać potencjalnych adoratorów..a faktycznych przyjaciół...ewentualnej wybranki...powinieneś popracować nad postarzającym zarostem:P:P

Jak to co pare zastrzyków i ponoć się tyje jak balonik, pojawiaja sie wszedzie włosy:D Ma pare skutków ubocznych ale co tam:P

Chcesz mieć wszędzie włosy?:D To Ty nie słyszałeś że teoria darwina w trakcie obalania?:P na co Ci tyle pierza? Te parę skutków ubocznych faktycznie mozna pominąć gluchym milczeniem....kogo by tam interesowały \"drobne\" defekty:P

Mam na to kilka sposobów: po pierwsze ciepłe kapcie....takie wełniaki po kolana....po drugie....zapachowa świeca....osobiście propnuję nutę bzu i jaśminu z rózą....po trzecie kubek herbatki z cynamonem i kocyk w misie:P:P Jak widzisz....sierść zbedna:P:P