Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonda.

Moje Drogie Panie. Pomóżcie mi w wyborze.

Polecane posty

Gość Zonda.

Otóż. Niedługo planuje oświadczyć się mojej pięknej. Wiem, że pierścionek ma być z biało-żółtego złota. Brylancik większy [domyślam się] i chciałbym, by był większy. I mam problem, bo tyle tych cudów, że sam nie wiem. Dlatego daje propozycje. Nie identyczne, ale coś podobego i oczywiście, żeby cena była troszke niższa. ;) http://www.brylanty.pl/?nd=szczegoly&szcz=1&idp=z7apiers_1_96ct&PHPSESSID=cb42702427546077a08e6a05f997d057 http://www.brylanty.pl/?nd=szczegoly&szcz=1&idp=z5a_1042_3_3_z_p&PHPSESSID=cb42702427546077a08e6a05f997d057 http://www.brylanty.pl/?nd=szczegoly&szcz=1&idp=41%20br&PHPSESSID=cb42702427546077a08e6a05f997d057 http://www.brylanty.pl/?nd=szczegoly&szcz=1&idp=2742br&PHPSESSID=cb42702427546077a08e6a05f997d057 www.apart.pl brylanty - pierścionki - i w kolejności to: 13, 30, Coś takiego. Macie jakieś propozycje?

Gość Zonda
mi też się bardzo podoba, jeszcze jakby był z biało-żóltego złota i był tańszy to idealny.

Gość Jolka z targu
Z 1 serii jedynka :) ewentualnie tr.ójka ale ja nie lubię złota :) Nie wiem jak Twoja kobietka ale może lepiej białe złoto ? :) w 2 serii jedynka :) pozdrawiam!

Z pierwszej serii podoba mi się tylko nr 2. I jest naprawdę śliczny. A z drugiej- jeśli miałabym wybierać- najbardziej do gustu przypadły mi propozycje 2 i 4.

Gość ale cudenka
najladniejszy pierwszy z drugiej serii, po prostu miod :) powiedzialabym tak nawet bez milosci ;)

Gość mężatka od dawna
Idż z nią do sklepu niby przypadkiem stań przed ladą możesz nawet oglądąć zegarki i obserwuj gdzie ma skierowany wzrok.Blask brylantów ją skusi.Albo poroś koleżankę żeby z nią poszłą i podpytała.Ja wolę nosić biżuterię,którą sama wybieram i to nie ma nic wspólnego z brakiem gustu u męża.On tylko płaci.Podobnie było z zaręczynami podpuścił mnie ja wybrałam i wszyscy są zadowoleni.

Gość justaaaaaaaaaa
a mi szczerze mmowiac nie podobaja sie takie duze brylantu , ja dostalam z malutkim i jestem bardzo zachwycona wlasnie o takie cos mi chodzilo a o to moj pierscionek http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2303705/Trail/C%24cip%3D42649.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D42661.Rings%3EC%24cip%3D42663.Diamond%2Brings.htm

Gość straszne pomieszanie
z poplataniem. Powinieneś wiedzieć, czy Twoja kobieta preferuje skromność czy obfitość. Drugi z linków w pierwszym poście jak na mój gust jest najładniejszy. Brylant ma to do siebie, że choćby najmniejszy cieszy oko i nie potrzebuje wielkiej oprawy. A wielki pierścionek po to tylko, żeby afiszować to bez sensu.

Gość wszystko zależy od tego
czy jesteście bogaci i czy to widac, bo jak sie chodzi w drogich ciuchach i jeździ super samochodem i mieszka w drogim apartamentowcu albo domku to każdy złodziej domysli się , że pierścionek jest duzo wart (chodzi mi cały czas o propozycję nr 1), jesli jestescie przeciętnie zarabiającymi obywatelami to każdy pomysli , ze to cyrkonia, a nie brylant więc kobieta bedzie mogła chodzic spokojnia z tym cudem na palcu ;-)

Gość moim zdaniem najpiękniejszy
jest pierścionek z www.wkruk.pl bizuteria-----> kolekcja ślubna, zaręczynowa-----> pierścionki zaręczynowe----> brylanty-----> modele: 034, 036, a przede wszystkim 039....😍 jest taki piekny, że sama bym go sobie kupiła, gdybym miała kase na zbyciu:p i gdyby mój chłopak mi taki podarował, to byłabym tak szczęsliwa, że chyba bym, sie popłakała, choć normalnie jestem wstrętną jędzą a o ślubie nawet nie chce słyszeć:p

Gość Ania Ania Ania
wszystkie prawie są okropne, jak dla mojej babci tylko ten jest mozliwy http://www.brylanty.pl/?nd=szczegoly&szcz=1&idp=z5a_1042_3_3_z_p&PHPSESSID=cb42702427546077a08e6a05f997d057 ale moze twoja dziewczyna takie lubi... lepiej sie zorientuj jakie nosi: skromne czy wystawne... ja od swojego chlopaka dostalam na 18 urodziny pierscionek, byl straszny, z zóltego złota ktorego nie znosze. On wtedy postawil na swoj gust w wyniku czego nie nosze teho pierscionka. a zareczynowy przemyslał, popatrzył co lubie i trafił w 10 :)

Gość Ania Ania Ania
z apart ---> brylanty najładniejszy jets pierwszy

Gość Ania Ania Ania
do moim zdaniem najpiekniejszy---> bardzo dobry wybór, śliczne te 2 co dałaś z kruka

Gość mrówkaa
Jakbym się dowiedziała że mój narzeczony wybrał dla mnie pierścionek na podstawie opini obcych bab i to z forum internetowego, to tak bym go w dupe kopnęła że doleciałby na biegun północny!!

Gość Ania Ania Ania
hehehe, co za roznica, wazne żeby dobry wybrał :) czasem lepiej sie poradzic obcego niz walnąc jakaś ohyde

Gość mrówkaa
Ja oczekuje od mojego faceta że zna on mniej więcej mój gust i sam potrafi wybrać. To jest najważniejsze, że ON wybrał tak ważną rzecz dla mnie a nie jakaś małolata z forum :o

Gość Ania Ania Ania
nie jestem małolatą ;) jestem juz mezatką :P