Mania+_ 0 Napisano Październik 21, 2006 Mam metlik w glowie, nie wiem czy braun, czy philips,czy moze bosch a moze jeszcze inna...Napiszcie prosze co Wam sie sprawdzilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a taka nieznanej firmy Napisano Październik 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam juz trzecia Napisano Październik 21, 2006 . wtej chwili Tondeo i nie oddalabym za zazdne skarby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania+_ 0 Napisano Październik 21, 2006 nieznanej juz mam i niestety nie sprawdza sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania+_ 0 Napisano Październik 21, 2006 dzieki- tondeo - juz koduje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam juz trzecia Napisano Październik 21, 2006 a bylas na wizaz.pl? tam jest specjalny watek na temat prostownic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mania+_ 0 Napisano Październik 21, 2006 nie, nie bylam- ale juz ide! dzieki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babyliss super Napisano Październik 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomocy 0 Napisano Październik 21, 2006 kup w sklepie fryzjerskim - to przede wszystkim ja mam Jaguar, jestem baardzo zadowolona , kosztowala 185 zl czyli nie duzo jak na profresjonalna prostownice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasienia Napisano Październik 21, 2006 Philips ogólnie to dobra firma ale jeśli chodzi o prostownice to płacimy tylko za markę bo jest do kitu. wigo i vidal sasson są bardzo dobre włosy się nie puszą są idealnie gładkie i proste. jeśli masz długie włosy wybieraj prostownicę o szerokich płytkach, bo cienkie jakiej nie bylyby firmy nie będą się sprawdzały przy dlugich włosach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach