Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maksiulka

w sprawie podwiezienia pieska!!!

Polecane posty

Czy wybiera sie ktos z Lodzi w okolice Olsztyna?Nie mam jak przewiesc pieska małego szczeniaczka z Łodzi do Olsztyna?Nie mam jak go odebrac!

no w sumie masz racje nei powinnam prosic o to obcych osob.Ale juz sama nie wiem kto moglby to zrobic.Nie mam mozliwosci przywiezienia go.

no w sumie masz racje nei powinnam prosic o to obcych osob.Ale juz sama nie wiem kto moglby to zrobic.Nie mam mozliwosci przywiezienia go.

znalazlam taka oferte gdzie koels oddaje male szczeniaki stracilam swojego psaniedawno i ten akurat jak nieliczne psy jest bardzo podobny do ostatniego.Dlatego tak bardzo mi na nim zalezy.Problem jest tylkow transporcie.

wiesz - ja po stracie psa nie chcialam juz drugieo podobnego, tylko zupelnie innego no ale Twoj wybor :) a sama nie mozesz pojechac ? albo ktos z rodziny ?

no wlasnie nie za bardzo mam mozliwosc pojechania po niego.Pytalam znajomych.Ale nikt nie wybiera sie w tamte okolice.Brakuje mi mojego poprzedniego psa dlatego tak bardzo chce przelac swoja tesknote na tego.Bo jest naprawde podobny.

mnie jak zdechla ukochana suczka, to bardzo pargnelam miec psa, ale nie moglam nawet zastapic ja zadnym innym czy podobnym czy nie dla mnie to bylaby zdrada powodzienia, mam nadzieje ze ci sie uda