Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pusio sennik tak

Był kurier bardzo miły starszy człowiek

Polecane posty

Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol

• Haha 1

2 minuty temu, selkie napisał:

O czym dokumenty?

Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał.

Ja mam książkę Anomalia może poczytam jak mi się zachce pełno tych książek jest 

7 minut temu, Pusio sennik tak napisał:

Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał.

To dlaczego o tym na przykład nie rozmawiasz, tylko robisz z siebie zboczone upośle? W dodatku szukasz tu podobno żony. Żadna kobieta nie strawi monotematycznego upoślaka. 

32 minuty temu, Pusio sennik tak napisał:

Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol

Teraz jest taka technologia, że książek można słuchać. Nie trzeba za nie płacić bo w bibliotekach są za darmo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się