Pusio sennik tak 17 Napisano 1 godzinę temu Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 1 godzinę temu Po lekturze tego wątku można zwątpić w istnienie moderacji na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, selkie napisał: O czym dokumenty? Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 20 Napisano 1 godzinę temu Ja mam książkę Anomalia może poczytam jak mi się zachce pełno tych książek jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 990 Napisano 53 minuty temu 7 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Różne trochę it jak pierwszy pc z cpu 486, powstanie ponga, historia gier komputerowych, ale też takie z kanału bez cenzury o krajach, markach, mafi kościoła, patologii no luknij se kanał. To dlaczego o tym na przykład nie rozmawiasz, tylko robisz z siebie zboczone upośle? W dodatku szukasz tu podobno żony. Żadna kobieta nie strawi monotematycznego upoślaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 157 Napisano 34 minuty temu 32 minuty temu, Pusio sennik tak napisał: Książek nie czytam psujom oczy może kiedyś zawsze mi było szkoda kasy bo jak coś chciałem np elliota i fibo to komplet 500zł dwóch używanych lol Teraz jest taka technologia, że książek można słuchać. Nie trzeba za nie płacić bo w bibliotekach są za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach