Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskoczonaaaa

Stacic dziewictwo od palcówki ? Czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość Zaskoczonaaaa

Prosze odpowiedzcie mina to pytanie... wczoraj piesciłam sie z chłoapkiem, lecz gdy pozniej poszłam do łazienki zobaczyłam krem w majteczkach od czego to? Byłam bardzo zaskoczona...

Gość Zaskoczonaaaa
Nikt nie chce odp?

Gość oczywiscie ze mozliwe

Gość eeeeeee eeee
od palcowki to mozna conajwyzej stracic blone dziewicza :O

Gość Zaskoczonaaaa
Nio tak ale stracic błone dziewicza równa sie stracic dziewictwo? Czy tylko przez sex mozna?

stratą dziewictwa ja bym nie nazwała przerwaniem blony dzieiczej tylko twoim pierwszym razem, wiec nie boj nic nawet jak nie masz juz blony dziewiczej to dziewica jestes.

Gość Zaskoczonaaaa
No tak ale gdyby poszła do ginekologa to przez to ze nie mam błony mógłby powiedziec ze nie jestem dziewica?

Gość Zaskoczonaaaa
O kurcze... nio to niedobrze !! Hmmm... w tamik razie przydało by sie pojsc do ginekologa i spytac sie czy rzeczywiscie mam ta błane czy nie...?

Gość Zaskoczonaaaa
W jaki?

Gość Zaskoczonaaaa
napisze ktos w jaki sposob sie to sprawdza?

Gość zgręzaXL
to musialby byc dluuuuuuuuuugi paluch!nie stracilas blony

Gość ale sorki
po co to robiłaś skoro nie chciałaś utracić tej cennej błony :P czy to takie ważne czy przerwana czy nie? nie uprawiałaś seksu to wg mnie nadal jesteś dziewicą i dobrze powiedziane przez beatę.k.19 "wiesz dziewictwo jest też duchową sprawą" to od Ciebie zależy czy uznasz że ten kontakt seksualny pozbawił Cię dziewictwa czy też nie wg mnie nie ma się czym przejmować pa :D

Gość ale sorki
i jeszcze jedno: dobry ginekolog nie będzie oceniał na Twoją niekorzyść czy jesteś dziewicą czy nie - chociaż zależy ile masz lat. mam nadzieję że nie w okolicach 12-14

wcale to nie musi byc długo palec bo jesli nie wiesz to nawet tampot przechodzi przez blone, po prostu blona ma w sobie \"dziurki\", wiec zaskoczona moze po prostu chlopak Ci tylko ja uszkodzil, i stad krwawienie, za jakis czas ranka sie zagoi i znow bedziesz dziewicą :)

Gość heheeh ja tak miałam
dokładnie tak samo, noi trochękrwi, błona została przerwana prawdopodobnie... Przynajmniej potem przy 1szym razie masz mniesze prawdopodobieństwo ze ciębedzie coś boleć i że pojawi siekrew. U mnie potem przy 1szym razie nie było ani bólu ani krwi :)

Gość malolaty maja wolny dzien
i watki co jeden to lepszy.

Gość Zaskoczonaaaa
O to mnie pocieszyłyscie hihi, ze moze bedzie mniej bolało =)) mam 17 latek wiec nie ma sie czym przejmowac, ja tez sie tym mnie przejumje tylko byłam bardzo zaskoczona bo wczesniej po róznych pieszczoszkach nie miałam nigdy ani kropelki krwi...

Ja sie tylko zastanawiam, skad to przerazenie ze ginekolog pomysli ze nie jestes dziewica?zazwyczaj oni maja to w dupie.Chyba ze to twoj tatus albo mamusia??hehe..