Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość politolozka bede

Studiuje POLITOLOGIE i

Polecane posty

Gość politolozka bede

nie wiem jaka wybrac specjalnosc, waham sie pomiedzy polityka spoleczna a samorzadowka, ktora wybrac, zeby miec lepsza perspektywe pracy?

Gość uppppp
mój maż to skonczyl teraz zmywa gary w pewnym słynnym hotelu :-/ Perspektywy masz po tym jak cholera!!! chcesz meic perspektywy idz na prawo, medycyne, farmacje albo chociaz informatyke!!! po kierunkach humanistycznych raczej pracy nie znajdziesz!!!

Gość Samuel sprawiedliwy
ludziom nie przemówisz do rozsądku, dopiero , bezrobocie im ukaże , że nie każdy papierek jest coś warty

Gość teleranek
i będziesz bezrobotnym politologiem

Gość Martisha**
ludzie z polski uciekaja, wiec jak skonczysz studia praca bedzie;)

Gość po pierwsze prawo to kierunek
jak najbardziej humanistyczny:P a po drugie w tej chwili w polsce po niczym nie ma pracy-zarowno po prawie jak i po politologii:P wiec po co nudzic sie na prawie, lepiej studiowac to co sie lubi

Mojha sis tez politologie;) A to czy sie znajdzie prace ,czy nie zalezy od ludzi i ich mobilnosci;)

Gość KIRSZAA
a ja studiuję prawo, specjalizację prawie już wybrałam-waham sie jeszcze, ale myslę o prokuratorskiej. a moim marzeniem jest karta europejska

Gość mgr politolog
w tym roku zrobilam magisterium z politologii nigdy sobie nie wybacze ze zaczelam ten kierunek studiow moze i zalezy od ludzi czy znajda po tym prace ale ja nie mam zadnych perspektyw, juz kilka dlugich miesiecy szukam pracy w tym zawodzie stracilam nadzieje ze kiedykolwiek znajde, i dlatego zaczelam inny kierubnek zastanowcie sie zanim popelnicie ten blad nikt was potem nie przyjmie do pracy gdybym mogla cofnac czas...

Gość up**
mgr politolog a po jakiej specjalnosci jestes?

Gość pk..
zgloscie sie do Partii Kobiet- maja kupe roboty

Gość pod Baltimore
znaleźli w 1897 małego kotka, który zamiast miauczeć, mówił po angielsku; chcę do mamy.

Gość kotek z Baltimore
Obie specjalności sa do dupy. Ameryka Łacińska, Bliski Wschód to są ciekawe specjalności :) a nie te koniunkturalne brednie o samorządach albo UE. Najśmieszniejsze są te politologi co się specjalizują w UE. Wymienią wszystkie instytucje, kompetencje tychże ale porozmawiać na serio o perspektywach Unii to się nie da :p