Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała_megi

LAPTOP DO 2500 ZŁ

Polecane posty

Hej, chciałabym kupić sobie laptopa niedrogiego, bo do 2500 zł. Potrzeby mam niewielkie, bo chcę go wykorzystywać jedynie do pisania, korzystania z netu, sluchania muzyki i oglądania filmów. Czy ktoś może mi polecić laptop konkretnej firmy? Słyszałam, że Toshiba jest dobra, ale droga.

Gość mmedia markt maja niezla
promocje - aktualnie od piatku sie zaczela - acer za 2499

Gość no ja mam...
laptopa firmy Siemens, moge polecic ale drogo , wiec chyba nie wchodzi w rachube

Gość a ja jako ...
... studentka informatyki mogę Ci polecić Della, Compaqa albo Toshibe. Jeżeli nie będziesz rzucać tym laptopem ani za dużo nosić możesz kupić Acera - jest tani i do 2500 możesz kupić całkiem przyzwoitego laptopa :) Jeżeli natomiast chcesz go gdzieś zabierać i potrzebujesz bateri która będzie długo trzymać to polecam Toshibe, bo ma naprawde dobre laptopki. ;) Podsumowując: Acer jest dobry ale słaba bateria bo trzyma ok godzinki :/ ale za to jest tańszy no i nie ma wytrzymałej obudowy - tzn nie radze nim rzucać :P Ale przyzwoity :) Toshiba, Dell, Compaq - bardzo dobre i drogie laptopy bo są one oryginalne z tych górnnych półek i wytrzymałe. Bateria trzyma 2-4 godzin. Wybór należy do Ciebie. Ja osobiście mam Acera i nie narzekam :)