Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golenieeeee

Jak się Golić w miejscach intymnych?

Polecane posty

Gość golenieeeee

jak się golić w miejscach intymnych zeby nie było podrażnien a mianowicie czerwonych krostek:( może znacie jakieś sposoby ;) prosze o wasze wypowiedzi ;) pozdrawiam ;)

Mój facet uważa że będzie krostek jak się będzie golić skórę pod wodą :) Ja tam tego nie stosuje bo jest strasznie tępo. Nie znam odpowiedzi na to pyt bo czasmi też mam krostki, ale tylko wtedy gdy golę się co dzień.

Gość ihaaaaaaaaaaaaaa
chyba trzeba po prostu przyzwyczaic skore, ja gole sie regularnie i nic mi nie wyskakuje

Gość golenieeeee
a jakies inne metody prosze o wypowiedzi;) bo mało coś ;) a napewno duzo kobiec się goli i coś wie na ten temat ;)

Gość golenieeeee
odświerzam...

Gość jak odświeżasz
to odświeŻaj. Nie mogę normalnie na te błędy. Sama zaczyna byki walićjak się napatrzę:(

Gość ewwwwwww111
hej! ja gole sie maszynka jednorazowa gilette ta rozowa. Gole sie w ten sposob ze na skore nakladam najpierw mleczko -balsam dla dzisci. Potem sie gole i myje. I pozniej znow nakladam to mleczko dla dzieci.:)

Gość ciorno
nikt sie nie wypowiada bo nikt juz nie ma sily naprawde nei che ci sie przejzec forum ? kurwa mac sorry ale masz tematy takie jak depilacja depilacj aintymna itp. tyle tbylo juz tych tematow tam, jest WSZYSTKO NAPISANE ludzie czytajcie zanim zalozycie nowy teamt

przede wszystkim z wlosem.u mnie sprawdza sie oliwka dla niemowlat,spora ilosc na mokrej skorze,daje super poslizg i skora nie jest zbyt podrazniona.

a po co maszynka ja mam taki najdelikatniejszy krem z veeta z jedwabiem i nic mi nie wyskakuje, po depilacji myje skore Oilatum, to leczniczy plyn i jest ok.

Gość jolkamonolka
ja ujde za maso,bo depiluje sie depilatorem i nie mam podraznien,rzadko wrosnie mi jakis wlosek ale odrastajace wloski nie sa ostre.Przyznam,ze pierwszy raz taka depilacja bolala jak jasna cholerka ale potem to juz luzik:D